LG je svetovým lídrom v predaji práčok

Tlačový servis  /  20. 04. 2011, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a inovátorom v domácich spotrebičoch, spotrebnej elektronike a mobilných komunikáciách, je už tretím rokom za sebou najpredávanejšou značkou práčok.

 

Podľa prieskumov spoločností GFK, NPD a Stevenson Company je LG najpredávanejšou značkou automatických práčok na svete. Jednotkou na trhu nie je prvýkrát - už po dobu troch rokov sú LG práčky najpredávanejšími na 50 trhoch celého sveta. LG je dokonca 5 rokov jednotkou na kľúčových trhoch, akými sú Austrália, Chile, Ukrajina, India, Thajsko, Indonézia a ďalšie ázijské štáty. LG práčky s predným plnením sú najpredávanejšími na svete po dobu dvoch rokov av USA dokonca po dobu 4 rokov.

 

"Práčky od LG si zákazníci obľúbili predovšetkým vďaka množstvu inovatívnych technológií, ako je revolučný pohon Direct Drive. Vysoko inteligentné práčky ponúkajú zákazníkom moderné technológie, dlhú záruku a bezkonkurenčnú efektívnosť prania. To sú dôvody, prečo najviac zákazníkov volí pri nákupe práčky práve značku LG," uviedol Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


Práčky LG sú vybavené unikátnym riešením - motorom LG Direct Drive. V tomto prípade sa nepoužíva pre náhon bubna problematický remeň, ale motor, ktorý je umiestnený priamo na bubne. Tento spôsob uloženia umožňuje práčke vykonávať úplne nové pohyby bubna (drhnutie, filtrácia, húpanie, ...), pranie je potom oveľa rýchlejšie a účinnejšie. Práčky s motorom LG Direct Drive majú záruku 10 rokov. Motor je priamo riadený výkonným mikroprocesorom, ktorý kontroluje proces prania. Unikátna je tiež technológia 6 Motion, ktorá je zárukou najdokonalejšieho prania a je kombináciou niekoľkých rotačných pohybov. Senzory dokážu skontrolovať množstvo bielizne aj jeho znečisťovania. Prémiový bubon s novou textúrou je k bielizni šetrnejší a bielizeň sa pri praní toľko nekrčí.


"Aj naďalej budeme vyvíjať nové technológie u svojich automatických práčok, aby sme si udržali pozíciu jednotky na trhu," dodal Martin Malý.

Neprehliadnite: