APC predstavuje aktualizovaný softvér pre správu portfólia dátových služieb InfraStruXure™

Tlačový servis  /  14. 04. 2011, 00:00

Spoločnosť APC by Schneider Electric, popredný svetový dodávateľ napájania a chladenia kritických aplikácií, dnes oznamuje aktualizáciu softvéru pre správu dátových centier InfraStruxure™ Management Software Portfolio 6.2.

 

Inovované riešenie obsahuje aktualizácie InfraStruxure Central Monitoring Suite a InfraStruxure Operations Suite, novinkou je aj integrácia s VMware vSphere ™ 4.1. Nová verzia softvéru prináša otvorenú platformu kompatibilnú s produktami rôznych dodávateľov, ktorá komplexne pokrýva správu dátových centier a umožňuje IT profesionálom upravovať, prevádzkovať a kontrolovať svoju fyzickú infraštruktúru, pričom zároveň systematicky zabraňuje zlyhaniu ľudského faktora.

 

Našim primárnym cieľom je pomôcť spoločnostiam navrhovať a čo najefektívnejšie riadiť infraštruktúru svojich dátových centier, ako aj zvýšiť úsporu energie a maximalizovať využitie zdrojov,” hovorí Soeren Jensen, viceprezident divízie Data Center Software spoločnosti APC – člen skupiny Schneider Electric. ”Aktualizácia riešenia InfraStruxure Management Software Portfolio a integrácia so systémom VMware vSphere prináša novú funkcionalitu – napríklad prepojenie fyzickej infraštruktúry s virtuálnym prostredím. Nová funkcionalita napĺňa požiadavky našich zákazníkov na neobmedzené možnosti riadenia dátových center a celkové zvyšovanie energetickej efektivity a súčasné znižovanie nákladov.

 

InfraStruxure Operations Suite 6.2 ponúka rozšírené možnosti správy sietí a disponuje aj novým systémom reportovania, ktorý prináša komplexný prehľad o využitých a dostupných sieťových kapacitách. Vďaka obojsmernej integrácii s VMware vSphere, môže zákazník lokalizovať fyzickú polohu virtuálneho zariadenia a v prípade problémov s napájaním či chladením alebo pri problémoch s prostredím fyzickej infraštruktúry, sa virtuálne zariadenia presunú zo zasiahnutého hostiteľského servera do zdravých hostiteľských serverov, aby bola zachovaná ich nepretržitá dostupnosť.

 

Ďalšou novinkou, tentoraz v rámci InfraStruxure Operations Suite 6.2 je možnosť nastavenia InfraStruxure riešení jediným kliknutím vďaka nástroju InfraStruxure Designer, ktorý umožňuje inovatívne dizajnovanie a konfiguráciu dátových centier. Táto nová funkcia umožňuje automaticky dizajnovať miestnosť, rozmiestnenie vybavenia, ako aj chladiacich a napájacích súčastí z InfraStruxure Designer do InfraStruxure Operations.

 

InfraStruxure Central Monitoring Suite 6.2 ponúka zákazníkom monitorovací systém dátových centier v reálnom čase, ktorý je ihneď nasaditeľný, pričom sa je možné ovládať ho z ľubovoľného miesta. Navyše je integrovateľný s inými riadiacimi systémami ako konsolidovaný reporting, ktorý ponúka jednoduchý prístup ku všetkým reportom na jednom dashboarde, vrátane historických informácií zo senzorov, životnosti batérií, záťaže UPS zariadení, katalógu zariadení a kvalite prostredia. Ďalšie nové funkcie zahŕňajú projekciu budúcich trendov, ktorá zákazníkom umožní odhadnúť budúce smerovanie na základe historických dát, ako aj prispôsobiteľné alerty, ktoré pomôžu organizácii sa zladiť s platnými IT procesmi. InfraStruxure Central 6.2 zahŕňa InfraStruxure nástroj pre správu presunov InfraStruxure Management Migration Utility, ktorý umožňuje plynulý presun informácií z riešenia InfraStruxure InfraStruxure Manager do riešenia InfraStruxure Central 6.2.

 

InfraStruxure Management Software portfolio 6.2 rozširuje už existujúcu ponuku služieb o InfraStruxure Central Configuration, ktorého účelom je skvalitniť inštaláciu zariadení a zdokonaliť konfiguráciu aplikácií. InfraStruxure Energy Efficiency Configuration je nová služba, ktorá usmerňuje aplikáciu pre úsporu energie – InfraStruxure Energy Efficiency Application a ukazuje efektivitu využívania energie a analytiku podsystémov. Táto služba takisto ponúka aktualizovaný InfraStruxure administrátorský tréning pre administrátorov InfraStruxure softvéru.

 

InfraStruxure Management Software Portfolio 6.2 bezproblémovo funguje spolu s riadiacimi systémami a zariadením dátových centier od rôznych dodávateľov. Viac informácií o InfraStruXure Portfolio Management Software 6.2, nájdete na adrese www.apc.com/software. Pre aktualizovanú verziu kontaktujte technickú podpory prostredníctvom http://www.apc.com

Neprehliadnite: