AVG Technologies pozýva fanúšikov na koncerty Monkey Business v roku 2011

Tlačový servis  /  13. 04. 2011, 00:00

Spoločnosť AVG Technologies, jeden z hlavných poskytovateľov bezpečnostného softvéru pre internet a mobily, dnes oznámila spoluprácu s českou funkovou skupinou Monkey Business, aby oslávili všetko ZADARMO! Antivírus ZADARMO, hudbu ZADARMO, zábavu ZADARMO!

 

Na oslavu 10. výročia produktu AVG Free v decembri 2010 pozvala spoločnosť zdarma viac ako 2 000 fanúšikov na koncert Monkey Business, čím potešila veľké množstvo svojich užívateľov. Koncert mal veľký úspech, a preto bolo rozhodnuté pokračovať v tejto tradícii aj v roku 2011. V tomto roku AVG dúfa, že znovu poteší takmer 2 000 fanúšikov tým, že rozdá voľné vstupenky na dva koncerty skupiny Monkey Business. Vstupenky na prvý koncert budú distribuované v máji systémom výberu na internetových stránkach spoločnosti AVG, cez sociálne médiá a pomocou stiahnutia či aktualizácie produktu AVG Free. Fanúšikovia sa môžu pri súťažení o vstupenky tešiť na naozajstnú zábavu!

„AVG si zakladá na svojej bezplatnej verzii a verí, že každý by mal byť online chránený. Online bezpečnosť je vážna vec, ale chceme zdôrazniť zábavný aspekt toho, čo robíme,“ uviedol J.R. Smith, generálny riaditeľ spoločnosti AVG Technologies. „Tieto koncerty sú poďakovaním našim verným fanúšikom, rovnako tak ale i šírením povedomia o online bezpečnosti.“

AVG spoluorganizuje dva koncerty Monkey Business v roku 2011, voľné vstupenky rozdá spoločným fanúšikom. Termíny koncertov sú 26. mája v Žlutých lázních a 15. decembra v Lucerne. V minulom roku rozdala AVG vstupenky na koncert zdarma, tento rok bude v tejto tradícii pokračovať. Avšak vstupenky pre fanúšikov hudobnej skupiny bude možné zakúpiť aj v bežnom  predpredaji. Podporou týchto aktivít chce AVG tiež zvýšiť povedomie o online bezpečnosti a pomocou nich vzdelávať užívateľa o hrozbách a rizikách, ktoré na nich čakajú v ich počítačoch a mobilných prístrojoch.

„Veci zdarma sú super, ale len vtedy, keď Vám ich niekto úprimne daruje. V žiadnom prípade to neplatí pre sťahovanie a kopírovanie hudby,“ povedal Matěj Ruppert, frontman skupiny Monkey Business.

Neprehliadnite: