www.Bankomaty.sk dopĺňajú aj www.PobockyBank.sk.

Tlačový servis  /  04. 04. 2011, 00:00

Tvorcovia projektu www.Bankomaty.sk, ktorý umožňuje užívateľom nájsť najbližší bankomat ktorejkoľvek banky a najkratšiu cestu k nemu, dnes oficiálne prinášajú ďalšiu novinku na web – on-line vyhľadávač pobočiek bánk prístupný na www.pobockybank.sk. Dizajn stránky je veľmi jednoduchý a umožňuje rýchle vyhľadávanie pobočiek bánk.

 

Stránku oceníte najmä vtedy, keď sa ocitnete v novej lokalite a chcete realizovať transakciu, ktorú musíte vykonať v pobočke. Predstavte si, že ste na opačnej strane republiky a potrebujete spraviť vklad na účet. Neznalosť prostredia vám môže významne skomplikovať cestu a zabrať príliš veľa času. Cez www.Pobockybank.sk sa však jediným kliknutím myšou dokážete dostať k potrebnej informácii.

Ďaľšia situácia, v ktorej vám portál pomôže je časová tieseň. Rýchly prístup najbližšej pobočke k vašej práci, domu, či inému miestu, kde sa momentálne nachádzate, môže rozhodnúť o zrealizovaní alebo nezrealizovaní plánovanej finančnej transakcie.

 

Keďže v dnešnom uponáhľanom svete čoraz viac platí, že čas sú peniaze, cieľom tvorcov je tvoriť stránky, ktoré reálne šetria ľuďom čas i peniaze. Toto kritérium spĺňajú oba on-line vyhľadávače.

 

Jaroslav Sabol z IURATECHU na záver dodáva: „Teší nás robiť veci jednoduchšie aj pre nás aj pre ďaľších užívateľov a veríme, že verejnosť nás bude v tomto úsilí podporovať. V našom portfóliu máme niekoľko nových zaujímavých projektov, ktoré budú zamerané na zjednodušovanie každodenných činností bežných ľudí.“

Neprehliadnite: