Bankomaty.sk šetria čas a peniaze už aj majiteľom Blackberry.

Tlačový servis  /  29. 03. 2011, 00:00

Bankomaty.sk dnes sprístupnili svoj portál už aj pre majiteľov telefónov značky Blackberry. Najbližší bankomat tak môžu jednoduchým spôsobom nájsť aj manažéri či obchodní cestujúci používajúci natívny internetový prehliadač týchto smartphonov. Bankomaty.sk týmto zavŕšili proces optimalizácie prístupu pre mobilné zariadenia.

 

Výber hotovosti z bankomatu inej banky je spoplatnený sumou od 1,00 do 1,50 EUR a pri niekoľkonásobnom výbere sa môže stať reálnym nákladom.  Vyhľadávač najbližších bankomatov okrem toho, že užívateľom šetrí peniaze za výber hotovosti, šetrí aj čas pri vyhľadávaní bankomatov v menej osídlených oblastiach. Výjazdy za účelom výberu peňažnej hotovosti predlžené až o niekoľko desiatok kilometrov by tak mali byť minulosťou.

 

Napriek tomu, že vyhľadávanie bankomatov cez počítače ešte stále dominuje, stránka zaznamenáva významný nárast návštevnosti „mobilných“ užívateľov. To odôvodňuje odhodlanosť jej tvorcov pokračovať v poskytovaní informácii pre užívateľov mobilných zariadení.

Neprehliadnite: