Sony predstavuje mini USB kľúč s obnovovacím softvérom

Tlačový servis  /  21. 03. 2011, 00:00

Spoločnosť Sony nový USB kľúč série MICROVAULT STYLE – ide o farebné mini USB, veľké ako kocka cukru s hmotnosťou len 4 g. Jeho výhodou je bezplatný softvér, ktorý zachráni až 90% vymazaných či poškodených údajov. V limitovanej edícii si môžete vybrať veľkosť 4, 8 alebo 16 GB, rovnako ako bielu, ružovú a limetovú farbu.

 

Okrem jasného, žltozeleného LED indikátora na vrchnej časti kľúča, má štýlové USB aj praktické pútko, pomocou ktorého sa dá upevniť na kľúčenku, k telefónu alebo MP3 prehrávaču. Sony má dobrú správu pre všetkých, ktorí strácajú krytky z USB kľúčov – nové modely ich už nemajú, takže sa nemusíte trápiť večným prehľadávaním stola či vreciek.

Obnoví vymazané a poškodené údaje

MICROVAULT STYLE sa odlišuje od ostatných USB kľúčov aj bezplatným softvérom File Rescue, ktorý je k dispozícii všetkým registrovaným majiteľom modelu Sony MICROVAULT STYLE na stránke www.sony.net. Táto aplikácia obnovuje náhodne vymazané alebo poškodené súbory. Vďaka až 90 % úspešnosti obnovy dát* predstavuje praktický nástroj, ktorý vám pomôže obnoviť dôležité údaje, ktoré boli omylom vymazané.

Týmto sa však ponuka Sony nekončí - pre zaregistrovaných majiteľov je k dispozícii aj softvér x-Pict Story, ktorý umožňuje vytvoriť netradičné prezentácie vašich fotiek. Tento praktický balíček dokáže spojiť vaše obľúbené snímky a hudobné súbory s nádhernými vizuálnymi efektmi a vytvoriť tak profesionálne vyzerajúce prezentácie. Po integrácii s aplikáciou Picture Motion Browser uľahčuje a urýchľuje nahratie prezentácie na stránky zamerané na zdieľanie obsahu, ako napríklad YouTube.

Nový farebný rad USB kľúčov Sony MICROVAULT STYLE je dostupný v bielej, ružovej a limetkovej farbe za 12,5 € (4 GB), 22,16 € (8 GB) a 43,10 € (16 GB).

*Zdroj: Správa oddelenia zákazníckej podpory Sony EMCS

** Softvér File Rescue nepodporuje obnovu údajov chránených súborov a herných údajov. Nie všetky údaje sa dajú obnoviť.

Neprehliadnite: