LG: Na veľtrhu Polygraf bude k videniu stena z LCD monitorov

Tlačový servis  /  21. 03. 2011, 00:00

Spoločnosť LG Electronics, ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v oblasti informačných technológií, domácich spotrebičoch, spotrebnej elektronike a mobilných komunikáciách, predstaví na veľtrhu Polygraf 2011 v pražských Holešoviciach najnovšie technológie pre zobrazenie reklamy na komerčných LG LCD monitoroch.

 

"Zámerom našej spoločnosti je predstaviť širokej odbornej i laickej verejnosti najnovšie technológie pre zobrazenie reklamy na špičkových komerčných LCD od LG. Rovnako budeme prezentovať možnosť diaľkovej správy týchto monitorov prostredníctvom zariadení media player NC1000/NC2000," uviedol Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ. LG predstaví na veľtrhu aj špeciálny 42 palcový (uhlopriečka 107 cm) monitor Shine Out so zvýšeným jasom, odolnosťou a špeciálnou povrchovou úpravou obrazovky. Na expozícii okrem iného bude vystavená video stena z LCD monitorov M4225C s ultratenkým rámčekom s rozmermi 2 x 1,5m.


LG spoločne so spoločnosťou Kinetika s.r.o. majú pripravené odborné semináre v rámci expozície č. 7 SH, kde prebehne predstavenie najnovších LG technológií pre reklamu a hotelové systémy. Súčasťou budú aj revolučné hotelové televízie - Chamaleon so serverovým riešením Pro: Centric. Počas výstavy sa uskutočnia aj tri odborné semináre.


Veľtrh Polygraf 2011 je predstavenie noviniek z oblasti reklamy, médií, polygrafie a obalov, na ktorom vystavuje pravidelne okolo 300 firiem a priestory výstaviska navštívi takmer 10 000 návštevníkov. Tento rok sa koná 18. ročník, a to od 23. do 25. marca na výstavisku v pražských Holešoviciach.

Neprehliadnite: