VAIO série YB: šesť hodín na čokoľvek

Tlačový servis  /  16. 03. 2011, 00:00

Tenký a všestranne vybavený 11,6” (29,4 cm) notebook VAIO YB je vďaka svojim rozmerom a výdrži batérie až šesť hodín ideálny na služobné cesty, dovolenky, či každodenné cestovanie.

 

O bezproblémový chod aplikácií, HD videí či hier sa stará úderná dvojica AMD: Diskrétna grafika a výkonný procesor AMD VISION Dual-core.

Nové VAIO YB je ideálne na služobné cesty, dovolenky, či každodenné cestovanie a pohodlne sa zmestí do tašky, kabelky alebo batoha. Vďaka hmotnosti menej ako 1,5 kg je ľahko prenosný a svojim elegantným vzhľadom a unikátnou valcovou konštrukciou tela upúta už na prvý pohľad.

6 hodín na čokoľvek

Výkon procesora a batéria s  výdržou až 6 hodín robia z notebookou VAIO všestranný počítač, ktorý je pripravený na bezproblémovú prevádzku v akýchkoľvek podmienkach - či už sa rozhodnete pre jednoduchú komunikáciu s priateľmi, alebo pre serióznu prácu mimo kancelárie.

Vysokokontrastný 11,6” (29,4 cm) širokouhlý VAIO Display poskytuje dostatok zobrazovacieho priestoru pre prehliadanie web-stránok, fotografií a tiež pre úpravu dokumentov.

 

Pohodlné písanie aj chatovanie

Klávesnica s oddelenými klávesmi zabezpečuje komfortné a presné písanie. Dopĺňa ju ergonomický touchpad umožňujúci presné ovládanie gestami, či už v originálnom OS Microsoft Windows 7 alebo v podporovaných aplikáciách. Vstavaná web-kamera MOTION EYE a mikrofón sú ideálne pre video konferencie, alebo len bežnú web-komunikáciu s priateľmi a rodinou.

Rýchla pomoc VAIO Care

Stlačením prakticky umiestneného tlačidla ASSIST spustíte softvér VAIO Care, ktorý sa postará o vyriešenie prípadných problémov a udržiava váš počítač VAIO v perfektnej kondícii. Tri USB porty dopĺňa Bluetooth® rozhranie pre jednoduchý bezdrôtový prenos súborov. K dispozícii je aj výstupný HDMI konektor umožňujúci vychutnávať si uložené HD video záznamy a fotografie na pripojenom HD televízore.

 

Plynulý a živý obraz

Atraktívny model VAIO YB disponuje úplne novou technológiou VISION od spoločnosti AMD. Táto technológia kombinuje výkonný procesor AMD a špeciálny diskrétny grafický akcelerátor DirectX 11 v jedinom čipe, čo umožňuje plynulý a živý obraz pri prehrávaní HD video obsahu. Tento model upúta svojou striebornou povrchovou úpravou a spolu s predinštalovaným originálnym operačným systémom Windows 7 Home Premium poskytne dostatočný grafický výkon vhodný tak na rýchle prehliadanie Internetu ako aj na plynulé prehrávanie filmov vo Full HD rozlíšení.

 

Ľahké a funkciami nabité prenosné notebooky VAIO YB sú dostupné od konca februára 2011 za 489 €.

Neprehliadnite: