Najčistejšia forma komunikácie: Gigaset C300

Tlačový servis  /  15. 03. 2011, 00:00

Nový telefón Gigaset C300 zaručuje používateľom absolútnu spokojnosť. Vďaka svojmu farebnému displeju, možnosti hlasitého telefonovania, veľkému adresáru, dlhému pohotovostnému času a času hovoru a predovšetkým energeticky úspornej prevádzke s nízkym vyžarovaním stanovuje tento model DECT nové štandardy v kategórii zariadení pod 50 eur.

 

Jeho použitie je veľmi jednoduché vďaka funkčnému dizajnu a vysokokvalitnej klávesnici. Širokú škálu funkcií pre telefonovanie dopĺňajú obľúbené doplnky ako krátke textové správy SMS a budík.

 

Jednou z hlavných vlastností telefónu Gigaset C300 je brilantný zvuk pri použití slúchadla a hlasitom telefonovaní vďaka vysokokvalitnému reproduktoru a mikrofónu. Vysokokvalitné klávesy (kovový rám) zaisťujú presné a ergonomické ovládanie. Dopĺňa ich veľký 1,7-palcový farebný displej a miesto až pre 250 telefónnych čísiel. Funkcie a kontakty sa zobrazujú veľkými, ľahko čitateľnými písmami a ikonami. Vyzváňanie možno vypnúť pomocou časového riadenia – napríklad počas noci. Môžete ho tiež stlmiť na slúchadle pri príchode anonymných hovorov. V zozname hovorov sa ukladá posledných 30 volaných, prijatých alebo zmeškaných hovorov. Telefón umožňuje posielať a prijímať textové správy SMS s dĺžkou až 160 znakov. Ďalšou užitočnou funkciou je zabudovaný budík.

 

Spotreba energie telefónu Gigaset C300 v pohotovostnom režime je iba 0,4 wattov. Slúchadlo ponúka pohotovostný čas s dĺžkou až 300 hodín, čas hovoru až 20 hodín a je napájané dvoma štandardnými batériami (NiMh, AAA). C300 sa tiež vyznačuje veľmi nízkym vyžarovaním. Technológia ECO DECT variabilne znižuje vysielací výkon slúchadla v závislosti od vzdialenosti od základňovej stanice a v prípade aktivovaného režimu ECO o ďalších 80 percent počas hovorov. Režim ECO Plus vypne pri pohotovostnom režime vysielací výkon úplne, ak je táto funkcia podporovaná všetkými registrovanými slúchadlami.

 

Telefón Gigaset C300 bol uvedený na Slovensko v Januári 2011 za cenu 49,95 eur. Systém je možné rozšíriť na štyri slúchadlá. Jedno slúchadlo stojí 49,95 eur. Tento prístroj je v predaji u vybraných predajcov (Telefonia, Spelex, AGEM Computers, MIKROHUKO, Intec Plus, Victor Business Data, alebo sieť predajní DigiTel HS Slovakia).

 

Neprehliadnite: