Dva nové moduly a viac ako 50 vylepšení v Byznys ERP

Tlačový servis  /  08. 03. 2011, 00:00

Spoločnosť Gosvo uviedla na slovenský trh novú verziu ERP riešení Byznys, ktorá nanovo prináša riešenie pre riadenie vzťahov s dodávateľmi a pre realizáciu reverzných aukcií. Okrem toho Byznys ERP obsahuje ďalších viac ako päťdesiat noviniek.

 

Najväčšou novinkou v systémoch Byznys ERP je modul SRM (Supplier Relationship Management). Jedná sa o nástroj pre riadenie vzťahov s dodávateľmi umožňujúci výber najlepšieho dodávateľa s prehľadom o predchádzajúcich transakciách. Modul SRM umožňuje nakupovať za najnižšie ceny v požadovanej kvalite a dostávať tovar v najkratších lehotách. Zameriava sa na ohodnotenie dodávateľov, napríklad podľa kvality dodávok, ceny tovaru, spôsobu a podmienok dopravy tovaru a podobne. Hodnotenie bude mať vplyv na zmenu procesu objednávania tovaru s pomocou ERP produktu s cieľom uľahčiť užívateľovi výber správneho dodávateľa. Prednosťou tohto nástroja je tiež zlepšenie presnosti a rýchlosti transakcií medzi nakupujúcim a dodávateľom, zvýšenie prínosov spolupráce medzi obidvomi stranami, priebežné zlepšovanie obchodného vzťahu a zníženie celkových nákladov na vlastníctvo.

Ďalšou inováciou v tejto oblasti je modul pre realizáciu reverzných aukcií dodávateľov, ktorý sa pripravuje v spolupráci so spoločnosťou Animate. Napojením na aplikáciu Nákupný softvér, ktorá zaisťuje vypisovanie nákupných aukcií, ktorých cieľom je stlačiť dodávateľa k čo najnižším cenám, získa užívateľ integrovaný nástroj pre zníženie nákladov v realizácii dopytov. „Vďaka spolupráci so spoločnosťou Animate poskytneme užívateľom prostriedok pre efektívne riadenie nákupu. Možnosti Nákupného sofvéru budú integrované do logistických procesov v Byznys ERP a nákupnému oddeleniu užívateľa tak ponúkneme spojenie systémov, ktoré rýchlo vráti vynaložené investície a prinesie úspory a prehľad do riadenia nákupných operácií,“ uviedol Tomáš Táborský, obchodný riaditeľ spoločnosti Gosvo.


Ďalšie vylepšenie sa týka modulu Výroba, v ktorom bola prostredníctvom počtu zoraďovacích dávok implementovaná fixná zmätkovitosť, ktorá behom prípravy výroby slúži k navýšeniu prikázaného množstva pre uspokojenie požiadavky na množstvo kvalitnej produkcie. Novo je v module Výroba zavedená tiež podpora voľby skutočných časov/normočasov a časového určenia podľa začiatočných/prerušovacích hlásení spracovávaných intervalov v zostave Využitie pracovísk výrobou.

Neprehliadnite: