Internetový autobus chello

Matúš Serdula  /  11. 07. 2003, 00:00

Vysokorýchlostné internetové pripojenie chello predstavilo svoj internetový autobus. Slúži ako internetová kaviareň a môžete si v ňom vyskúšať parametre služby chello. Krstným otcom autobusu je JOPO. V najbližších dňoch si chello bus môžete vyskúšať v Petržalke a na Námestí SNP.

V piatok, 11.7.2003, na bratislavskom námestí SNP pokrstil populárny moderátor Jopo internetový autobus chello. Mobilná internetová kaviareň chello sa dokáže pripojiť na rozvody káblovej televízie a tak sprostredkovať rýchly a kvalitný prístup na internet. Všetci záujemcovia si ho môžu prísť vyskúšať priamo do chello autobusu, ktorý bude pristavený v priebehu júla od piatka do nedele na Kamennom námestí, resp. Nám. SNP a počas augusta na verejných priestranstvách v Petržalke.

chello v súčasnosti predstavuje najlacnejší nonstop internet. Spoločnosť UPC Slovensko začala poskytovať túto širokopásmovú internetovú službu prostredníctvom siete káblových rozvodov už v apríli - najskôr v bratislavskej mestskej časti Staré Mesto, ku ktorej nedávno pribudli aj domácnosti na Dlhých Dieloch a v Petržalke.

Pri službe chello platíte každý mesiac iba jeden paušál, bez ohľadu na čas strávený na internete či objem prenesených dát. chello ponúka rýchlosť sťahovania až do 392 Kbp/s a posielania až do 128 Kbp/s.

chello budú v najbližších dňoch testovať v Petržalke. Dostupné všetkým obyvateľom tejto mestskej časti by malo byť najneskôr v septembri 2003. chello je už dostupné v mestských častiach Staré Mesto a Dlhé Diely v Bratislave. Dostupnosť pripojenia na internet cez chello vo vašom bydlisku si môžete overiť na webstránke. Ostatné mestá si na chello musia ešte počkať.

Internetovy autobus chello

Súvisiace články:

chello DNES dorazilo na Dlhé Diely

Kedy bude chello v Petržalke a na Dlhých Dieloch?

chello – najjednoduchšie pripojenie na internet?

Na Slovensku sa konečne objaví ADSL, konkuruje mu internet cez káblovú televíziu

Ponuka internetu cez káblovku od UPC

Neprehliadnite: