Spoločnosť Samsung predstavuje nový rad technologicky a dizajnovo prepracovaných chladničiek Samsung G

Tlačový servis  /  25. 02. 2011, 00:00

Chladničky Samsung radu G ponúkajú viac úložného priestoru pri zachovaní rovnakých vonkajších rozmerov. Lepšia izolácia, hladšie steny a vylepšená ergonómia interiéru – to sú ďalšie príklady nových technických riešení.

 

Spoločnosť Samsung, popredný výrobca a mnohými cenami ovenčený inovátor spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, prichádza na trh s kombinovanými chladničkami radu Samsung G. Nová platforma vyvinutá v súlade s filozofiou Smart Design, ktorá maximalizuje vnútorný priestor pri zachovaní rovnakých vonkajších rozmerov, ponúka kapacitu až 400 litrov a najnovšie unikátne inovácie v oblasti optimálneho uchovania potravín a technológií chladenia.


Európania žijú v regióne, kde nie je miesta nazvyš. Väčšina býva v bytoch (42 % európskej populácie*), ktoré majú svoje obmedzenia a nedostatok úložného priestoru patrí k najčastejším problémom. V súvislosti s chladením a uchovávaním potravín pociťuje veľká väčšina užívateľov (60 % opýtaných zákazníkov**) pri používaní svojich chladničiek obmedzenia a nedostatky.


Rad chladničiek Samsung G bol vyvinutý ako odpoveď na tieto problémy. Inovácie v oblasti priestorového usporiadania, lepšia izolácia, hladšie steny a vylepšená ergonómia interiéru – to sú len príklady radu nových technických riešení, ktorých vzájomná kombinácia prináša užívateľom viac úžitku a pohodlia.


Srdcom ekologicky šetrných chladničiek Samsung G s energetickou účinnosťou až A+++ je technológia Digital Inverter Compressor a nový Smart Eco System, ktorý optimalizuje všetky funkcie spotrebiča. Prostredníctvom 10 snímačov Smart Sensors nepretržite vyhodnocuje teplotu a úroveň vlhkosti a efektívne riadi kompresor tak, aby sa dosiahla čo najvyššia úspora energie a najlepšie možné chladenie. Vo výsledku tak môžu spotrebitelia udržiavať požadovanú teplotu bez neustáleho zapínania a vypínania kompresora. Navyše môžu majitelia chladničiek Samsung radu G vďaka režimu Dovolenka zabezpečiť hospodárny chod svojej chladničky aj v období, keď sa nachádzajú mimo domácností.


Bočné LED osvetlenie aj LED displej

Chladničky Samsung G sú vybavené bočným LED osvetlením poskytujúcim dokonalý komfort jasného vnútorného priestoru. Všetko dopĺňa štýlový modrý LED displej umožňujúci úplnú kontrolu všetkých funkcií jednoduchým dotykom. Modrý LED displej prepožičiava zovňajšku chladničiek Samsung G osobitý vzhľad a uľahčuje ovládanie chladničky a mrazničky bez nutnosti otvárania dverí.

 

Vypočuť

Čítať foneticky

Slovník - Zobraziť podrobný slovník

Stačí si vybrať

Chladničky Samsung G sú k dispozícii v rôznych rozmeroch (s výškou 1.8, 1.9 a 2 metre) a v širokej palete povrchových úprav a voliteľnej výbavy, ktorá uspokojí nároky každého životného štýlu – od klasickej bielej, cez moderný nerez, ktorý predstavuje populárny dizajn v celej Európe, až po miestne obľúbené varianty, ako je čierna vo Veľkej Británii alebo vanilkovo béžová v Taliansku. Estetický dojem podčiarkuje minimalistický a hladký dizajn a možnosť voľby rôznych madiel, ktoré dopĺňajú celkový vzhľad a štýl spotrebiča.


„Stredobodom každej domácnosti je kuchyňa a srdcom každej kuchyne je chladnička. Čím ďalej – tým viac zákazníkov vyhľadáva jednoduchšie a intuitívne spotrebiče, ktoré môžu bez problémov začleniť do svojich domácností. Vycibrený dizajn a užitočné funkcie radu G umožňujú spotrebiteľom žiť moderne a účelnejšie, a zároveň vďaka každodenným úsporám energie bezprostredne prispieť k ochrane životného prostredia,“ uviedol Chang Wan Hong, výkonný viceprezident divízie Samsung Digital Appliances.


Ďalšie užitočné technológie

S technológiou No Frost, ktorá zamedzí tvorbe ľadu na uložených potravinách, si už spotrebitelia nemusia robiť starosti s odmrazovaním svojich chladničiek. Navyše, regulovateľný priestor CoolSelect Zone™ dáva spotrebiteľovi možnosť zvoliť teplotu podľa svojich osobných požiadaviek a potrieb pri uchovávaní potravín.



* EÚ27 2009 Štatistický prehľad bývania, Európska komisia, Eurostat

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Housing_statistics

** Údaje výskumu PDD European Premium Consumer Research, 2010

Neprehliadnite: