S EASY cez prázdniny za polovicu

Tlačový servis  /  09. 07. 2003, 00:00

V rámci prázdninovej akcie s názvom „TELEFONUJ O 1/2 LACNEJŠIE“ ponúka EuroTel svojim zákazníkom s predplatenou kartou EASY TEAM telefonovanie s 50% zľavou po 1. minúte v sieti EuroTel. Zľava platí pre všetky hovory v sieti EuroTel, okrem volaní na číslo EASY DUO. To je tarifované polovičnou sadzbou od 1. sekundy.

„Službu sme nazvali EASY MARATON pretože èím dlhšie voláte, tým väèšiu z¾avu dostanete,“ povedal riadite¾ Divízie vonkajších vzahov EuroTelu Juraj Droba. “ Je viazaná na program EASY TEAM, ale môžu ju využi aj majitelia kariet EASY LIFE a NONSTOP ak bezplatne prejdú na EASY TEAM. Program EASY TEAM má aj ïalšie výhody. So službou EASY EXTRA umožòuje posiela SMS len za 1 Sk a platí majite¾ovi karty aj za telefonáty prijaté zo sietí iných operátorov (EASY BONUS). Takéto výhody neponúka žiadna iná predplatená karta na Slovensku,“ dodal J. Droba.

Volania v sieti EuroTel po prvej minúte za poloviènú cenu si môžu zákazníci aktivova bezplatne na èísle 12351, vo¾ba 4. Akcia platí do 31. augusta 2003.

*Ponuka sa nevzahuje na volania na EASY DUO èíslo.

Neprehliadnite: