Patricia Hume sa stáva senior viceprezidentkou GFI Software pre globálny predaj

Tlačový servis  /  24. 02. 2011, 00:00

Spoločnosť GFI Software, popredný poskytovateľ infraštruktúry pre malé a stredne veľké podniky (SMB), ohlásila menovanie Patricie Hume za senior viceprezidentku pre globálny predaj. Vo svojej pozícii bude Patricia Hume zodpovedať priamo Walterovi Scottovi, výkonnému riaditeľovi spoločnosti GFI Software, a bude mať na starosti rozvoj obchodných partnerských programov po celom svete.

 

„Pat Hume je rešpektovaná manažérka v softvérovom segmente, ktorá dosiahla mnoho preukázateľných úspechov v oblasti obchodných programov v rade najväčších globálnych technologických spoločností,“ povedal Walter Scott, výkonný riaditeľ GFI Software. „Tešíme sa na to, že jej dlhoročné manažérske skúsenosti nám pomôžu rozšíriť doterajšiu globálnu sieť partnerov a zákazníkov.“

Ako viceprezidentka zodpovedná za globálny obchod bude Patricia Hume využívať svojich 29 rokov skúseností v IT k väčšiemu dosahu a efektivite predajných kanálov GFI. So svojou minulosťou, kedy pracovala pre niektoré z najvýznamnejších technologických spoločností, skúsenosťami a s kontaktmi na veľkých zákazníkov bude Patricia Hume pre spoločnosť GFI a jej stratégiu globálnej expanzie veľkým prínosom.

Pred nástupom do spoločnosti GFI Patricia Hume zastávala dve významné pozície vo firme SAP, najprv ako globálna senior viceprezidentka pre oblasť predajného kanálu pre malých a stredne veľkých zákazníkov. Po dvoch rokoch v tejto pozícii bola povýšená na senior viceprezidentku pre celý nepriamy predaj. Pred SAP pôsobila Patricia v spoločnosti Avaya, kde dozerala na globálny partnerský predaj pre malé a stredné podniky, potom bola veľmi rýchlo povýšená na viceprezidentku SME divízie. Patricia svoju kariéru začala v spoločnosti IBM, kde pracovala v rade manažérskych pozícií v oblasti výskumu a vývoja, marketingu, obchodu a partnerského predaja. Po 17 rokoch práce v IBM odišla na miesto viceprezidentky pre partnerský obchod a marketing v divízii Lotus patriacej IBM.

 

„Riadila som obchodné aktivity ako na americkom tak na ďalších globálnych trhoch, a preto sa teším na ďalšie výzvy a na to, že budem môcť svoje skúsenosti využiť na podporu rastu a geografického dosahu spoločnosti GFI,“ povedala Patricia Hume. „GFI je na správnej ceste k úspechu a je presne tou príležitosťou, ktorú som hľadala. Možnosť úzko spolupracovať s Walterom Scottom a celým tímom GFI mi celé rozhodovanie iba uľahčilo.“

Neprehliadnite: