Anketa o Autovinku roka 2010

Tlačový servis  /  24. 02. 2011, 00:00

Internetový portál Zoznam v spolupráci s vydavateľstvom Motor-Presse Slovakia už po štvrtýkrát vyhlásil celoslovenskú internetovú čitateľskú anketu s názvom Autovinka roka 2010.

 

Užívateľské hlasovanie o najzaujímavejšiu automobilovú novinku prebiehalo od 23. decembra 2010 do 15. februára 2011. Do súťaže bolo nominovaných až 34 modelov a o tom, ktorý z nich si zaslúži víťazstvo, rozhodli návštevníci webstrábky autoviny.sk v nezávislom hlasovaní. Novinky 2010 zastupovali všetky kategórie od minivozidiel cez kupé a MPV až po luxusnú kategóriu prémiových hráčov. Práve posledná z nich našla u čitateľov najväčšiu odozvu, i keď sa na stupne víťazov prepašovalo i „slovenské“ SUV.

Prvé miesto obsadil suverénne Mercedes-Benz CLS, nasledovaný priamym konkurentom Audi A7 Sportback a pri Žiline vyrábaným SUV Kia Sportage. Prvú päťku doplnila dvojica BMW zastúpená radom 5 a druhou generáciou úspešného X3.V roku 2009 sa stala kráľom česká Škoda Yeti, ročník pred ňou vyniesli čitatelia na prvé miesto športové SUV BMW X6.

Magazín Autoviny.sk je určený pre každého, kto si rád prečíta informácie zo sveta motorizmu, zaujíma sa o odborné testy automobilov a autopríslušenstva, technické parametre, sleduje motoristický šport alebo sa rád inšpiruje a poteší pohľadom na pekné automobily. Dodávateľom kvalitného obsahu do internetového magazínu Autoviny.sk je redakcia časopisu Auto motor a šport od vydavateľstva Motor-Presse Slovakia; lídra na trhu motoristických magazínov.

Neprehliadnite: