Multifunkcie v kanceláriách – Samsung predstavuje nové tlačiarne z modelového radu SCX-5737/5637/4833

Tlačový servis  /  21. 02. 2011, 00:00

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd., predstavila štyri nové tlačiarne z modelového radu SCX.

 

Tlačiarne Samsung SCX-5737, SCX-5637 a SCX-4833 sú odpoveďou na požiadavky zákazníkov v oblasti ľahkého užívateľského ovládania a spoľahlivosti s malou frekvenciou zaseknutia papiera. Okrem toho sa Samsung zameral aj na otázku ekológie a ochrany životného prostredia, preto sú všetky modely vybavené špeciálnou funkciou úsporného režimu. Modely SCX predstavujú ideálne multifunkčné riešenie pre malé a stredné firmy, ktoré hľadajú vynikajúce zariadenie s funkciou 4 v 1.


„Samsung tlačiarne Série SCX-5737/5637/4833 sú určené hlavne firemným zákazníkom a spĺňajú požiadavky na jednoduché a spoľahlivé riešenia tlače, skenovania, kopírovania a faxovania,“ uviedol Lukáš Jírový, produktový manažér IT divízie Samsung – tlačiarne.


Samsung SCX-5737FW

Jednoduchú tlač, skenovanie, kopírovanie a fax prináša do kancelárií tlačiareň Samsung SCX-5737FW. Tento špičkový model ponúka veľmi rýchlu tlač s 35 stranami A4 vytlačenými za minútu a vysokú spoľahlivosť vďaka antiblokačnému mechanizmu, ktorý predchádza zaseknutiu papiera v tlačiarni. Jednoduchá obsluha zariadenia prostredníctvom 4.3 palcového displeja Color Touch screen a jednoduchá oprava prípadných problémov vedú k úspore času a užívateľsky príjemnejšej práci v kancelárii.


Duálny procesor s kapacitou 600MHz, štandardná pamäť 256 MB a 4GB interná flash drive určená na ukladanie dokumentov, predstavujú základ skvelej výbavy tlačiarne Samsung SCX - 5737FW. Konektivitu zaisťujú USB 2.0 a Gigabit Lan alebo Wireless.

S multifunkčnou tlačiarňou Samsung SCX-5737FW nehrozia žiadne kompromisy, pretože je minimálne hlučná (52 decibelov pri tlači), má zabudovanú funkciu obojstrannej tlače a automatický podávač dokumentov s kapacitou 50 listov. Používatelia ocenia aj jednoduché prepnutie do úsporného režimu, ktorý umožní firme nielen ušetriť peniaze, ale aj správať sa zodpovedne k životnému prostrediu a energetickým zdrojom. Kapacita voľného zásobníka tlačiarne je 250 listov s možným rozšírením o 50 listov v MP zásobníku a o ďalších 520 listov v prípade využitia voliteľného zásobníka.


Tlačiareň Samsung SCX-5737FW bude dostupná na slovenskom trhu za maloobchodnú cenu 669 € s DPH.


Samsung SCX-5637FR

Samsung SCX-5637FR je ďalšou tlačiarňou z radu multifunkčných zariadení, ktorá zvláda kopírovanie, skenovanie, tlač a faxovanie. Disponuje vynikajúcim výkonom s rýchlosťou tlače 35 strán A4 za minútu a jednoduchým užívateľským ovládaním prostredníctvom 4 Line LCD displeja. Tlačiareň má duálny procesor s kapacitou 600MHz a štandardnú pamäť 256 MB na zabezpečenie vždy skvelého výkonu. Pre väčšie pohodlie používateľov je k dispozícii aj interná flash drive s kapacitou 2 GB.


Zriadenie kladie veľký dôraz na spoľahlivosť a malú poruchovosť tlačiarne. Podporuje ju špeciálny mechanizmus minimalizujúci prípady blokácie papiera v tlačiarni. Zásobník tlačiarne má kapacitu 250 listov, ďalších 50 listov je možné umiestniť do MP zásobníka a voliteľným zásobníkom možno rozšíriť kapacitu o ďalších 520 listov. Tlačiareň má zabudovanú funkciu Duplex pre obojstrannú tlač a automatický podávač pre obojstrannú tlač s kapacitou 50 listov.

 

Medzi ďalšie benefity tlačiarne patrí nízka hlučnosť pri prevádzke, ktorá je len 52 decibelov, jednoduché šetrenie nákladov vďaka nastaveniu úsporného režimu tlače a konektivita prostredníctvom USB 2.0 a taktiež Gigabit Lan.


Tlačiareň Samsung SCX-5637FR bude dostupná na slovenskom trhu za maloobchodnú cenu 579 € bez DPH.

 

Samsung SCX-4833FR

Štandardná pamäť 256 MB, rýchlosť tlače 31 strán A4 za minútu a veľmi príjemné ovládanie pomocou 4 Line LCD displeja robí z tlačiarne Samsung SCX-4833FR skvelého spoločníka pre prácu v kancelárii. Multifunkčné zariadenie zvláda tlač, faxovanie, skenovanie aj kopírovanie. 600MHz procesor s duálnym jadrom umožňuje rýchlu tlač aj veľkých dokumentov bez zdĺhavého čakania.


Antiblokujúci mechanizmus zabudovaný v tlačiarni bráni častému problému užívateľov so zasekávaním papiera. Tlačiareň Samsung SCX-4833FR ponúka konektivitu cez USB 2.0 a Gigabit Lan. Kapacita zásobníka tlačiarne je 250 listov s možnosťou rozšírenia o 50 listov v MP zásobníku a o 520 listov vo voliteľnom zásobníku. Tlačiareň disponuje zabudovanou funkciou Duplex pre obojstrannú tlač a automatickým podávačom dokumentov na obojstrannú tlač s kapacitou 50 listov (DADF).


Ďalšími výhodami tejto tlačiarne pre kancelárie sú nízka hlučnosť dosahujúca iba 52 decibelov pri tlači a možnosť jednoducho navoliť úsporný režim, ktorý pre firmu predstavuje úsporu peňazí a tiež príležitosť správať sa zodpovedne k životnému prostrediu.


Tlačiareň Samsung SCX-4833FR bude dostupná na slovenskom trhu za maloobchodnú cenu 509 € bez DPH.

Neprehliadnite: