AVG Technologies - nová služba AVG LiveKive

Tlačový servis  /  18. 02. 2011, 00:00

AVG Technologies, výrobca najpopulárnejšieho antivírusového softvéru na svete, oznamuje spustenie beta verzie AVG LiveKive™, bezplatnej úschovne založenej na technológii cloud, ktorá používateľom ponúka celkom nový prístup k ochrane ich najcennejších informácií.

 

AVG LiveKive ponúka jednoduché, bezpečné a spoľahlivé miesto na uloženie, pre ktoré je archivácia a zdieľanie obsahu rovnako prirodzené a bezpečné, ako je ukladanie peňazí do banky.

 

„Vďaka službe AVG LiveKive vstupuje AVG Technologies na trh úschovní založených na technológii cloud, ktorá bude navyše podporená odbornými znalosťami v oblasti bezplatných bezpečnostných technológií,“ povedal J.R. Smith, generálny riaditeľ spoločnosti AVG Technologies. „Uložením informácií na spoľahlivé a zabezpečené servery sa výrazne zníži počet kyberzločincov a hackerov, ktorí sa snažia získať prístup k súborom uloženým na jednotlivých počítačoch alebo mobilných zariadeniach.“

 

Pri ukladaní súborov na LiveKive™ majú používatelia k dispozícii päť voľných gigabytov v prvotriedne zabezpečenej úschovni, rovnako ako okamžitý prístup k tomuto obsahu zo všetkých svojich synchronizovaných zariadení. Okrem toho jednoduché používanie AVG LiveKive mení archiváciu zo zložitého procesu vyžadujúceho veľké množstvo pamäte na rýchly, efektívny a prirodzený spôsob zabezpečenia dôležitých informácií a obsahu.

 

Beta verzia AVG LiveKive bude spustená budúci týždeň.

Neprehliadnite: