Ericsson na Svetovom Mobilnom Kongrese

Tlačový servis  /  16. 02. 2011, 00:00

Ericsson na SMK predviedol naživo tri svetové rekordy týkajúce sa kapacity prenosu: prvé mikrovlnné pripojenie na svete s rýchlosťou 1 Gbit/s na tradičnom frekvenčnom kanáli 28 MHz, podobne unikátne microwave hop spojenie na nových frekvenčných pásmach s rýchlosťou 5 Gbit/s, a prvé optické spojenie DWDM s rýchlosťou 400 Gbit/s.

 

Prepojené zariadenia

Demo plocha s pripojenými zariadeniami je priestorom, kde sú navzájom prepojené všetky typy zariadení. Ukazujeme tu, ako bude mobilná komunikácia efektívne podporovať M2M (zariadenie-zariadenie) a person-to-machine (osoba-zariadenie) komunikáciu. Predstavujeme nástroje, ktorými operátori zvládnu M2M komunikáciu a vystavujeme aj viaceré zákaznícke zariadenia, spolu s našimi vstavanými mobilnými širokopásmovými modulmi. Ericsson ďalej prezentuje Developer kit, sadu pre vývojárov SW.

Ericsson tu prvýkrát vystavuje „Sociálnu sieť vecí“. Ľudia dnes chcú zahrnúť predmety dennej potreby do svojich sociálnych sietí, uvedomujú si, že naše životy by boli výrazne iné, ak by nám tieto predmety rozumeli a využili toto porozumenie pri riešení problémov každodenného života.

Navyše, Ericsson a Motorola Solutions ukážu, ako moderné LTE siete podporujú inovatívne a kritické aplikácie pre zabezpečenie civilnej ochrany,

Predstavujeme tiež riešenia pre prepojenia v oblasti vizuálnej komunikácie, inteligentných sietí (smart grids), nabíjacích stožiarov, auta pripojeného na sieť, a iné.

Zákaznícke služby a aplikácie

Ericsson peňažné služby

Ericsson pomáha operátorom podchytiť príležitosť v oblasti mobilnych financii a buduje práve vznikajúci ekosystém pre mobilné peňažné transakcie. Ericsson predvedie medzinárodný peňažný transfer, pri ktorom pošle reálne peniaze pomocou zákazníckeho portálu a služby prepojenia (Interconnect).


 


 


 

PC ako služba

Mobilní operátori môžu poskytnúť ďalšej miliarde užívateľov počítačové služby, využívajúce mobilné širokopásmové siete. Demo ukauje ako počítačový systém, založený na cloude, poskytne prácu na lacnom počítači pomocou intuitívneho rozhrania. Bariéry vo využívaní počítačových služieb sa odstránia pre všetkých, vrátane jednotlivcov, ktorí s počítačmi nemali doteraz žiadnu skúsenosť.

eStore + Wholesale Application Community

eStore je Software, ponúkaný ako služba (SaaS) pre rýchlu tvorbu obchodu s aplikáciami pre daného operátora, ktorá je predinštalovaná na širokej škále klientskych. Toto riešenie v sebe implementuje natívne aplikácie spolu s neobmedzeným prístupom k obsahu prostredníctvom Wholesale Applications Community – skupiny, vytvorenej poprednými globálnymi operátormi a Asociáciou GSM (GSMA), kde je Ericsson členom predstavenstva.

Kapacita služieb

Navštívte Centrum prevádzky siete. . Ukážka ako Ericsson prevádzkuje siete na základe zmlúv o riadení sietí (Managed services), zapájajúc ľudí, nástroje a procesy, od automatizácie po preventívne rutinné kroky a postupy.

Integrovaný BSS – od objednávky po účet: Sledujte ukážku konvergentnej fakturácie od spoločnosti Ericsson s kapacitou podpory multi-play operátorov..

Sieťové technológie

Tento rok predstavuje Ericsson novú stratégiu budovania sietí. Sú to Heterogénne siete (Hetnet), ktoré sú nutnosťou vo svete cloud služieb a mobilných zariadení..

Vystavujeme aj IP siete novej generácie. Naše portfólio podporuje operátorov vo vývoji infraštruktúry packetov a služieb, s cieľom prepojiť „Zasieťovanú spoločnosť“ (Networked Society). Tento rok Ericsson uvedie množstvo nových produktov, vrátane novej generácie routerov, Smart Service Router (SSR), ktorý poskytuje diferencované a personalizované služby zákazníkom.

V demo priestore budeme tiež prezentovať hlasové služby prostredníctvom LTE, ďalší krok pre EDGE Evolution, ako aj našu multi-štandardnú rádiovú základňovú stanicu RBS 6000, ktorá má dnes už plne integrovaný IP transport.

Neprehliadnite: