HP ponúka prvú ukážku webOS aplikácie pre riešenie HP ePrint Enterprise

Tlačový servis  /  15. 02. 2011, 00:00

Účastníci Svetového kongresu mobilnej komunikácie v Barcelone (Mobile World Congress) majú príležitosť po prvý krát zhliadnuť predvedenie aplikácie HP webOS pre riešenia HP ePrint Enterprise a HP ePrint Mobile Print Location.

 

Používateľské rozhranie HP webOS s novými možnosťami tlače uľahčuje tlač emailov, prezentácií, správ a cestovných dokumentov na akejkoľvek sieťovej firemnej tlačiarni alebo na tisíckach HP ePrint Mobile Print lokalitách1. Medzi tieto lokality patria obchody poskytujúce tlačové a kopírovacie služby, ako aj hotely a letiskové haly.

Účastníci svetového kongresu mobilnej komunikácie majú možnosť vidieť kombináciu platformy HP webOS a riešenia HP ePrint Enterprise, ktoré ponúka používateľom jednoduchú a bezpečnú tlač zo ich prístrojov HP webOS smartphone.

Kedy:

14.-17. februára na svetovom kongrese mobilnej komunikácie. Objavia ako funguje riešenie HP ePrint s aplikáciou HP webOS a pomáha tak jednotlivcom a firmám zachovať si mobilitu a produktivitu prostredníctvom tlače tam, kde sa obchod uskutočňuje.

Kde:

Stánok HP – Hala 7, 7C37.

Nech je tlač tak mobilná ako ste vy sami

 

To kedy, kde a ako sa pracuje sa mení. Posun nastáva vo veľkej miere prostredníctvom čoraz sofistikovanejších mobilných prístrojov, ktoré zachádzajú do „cloud“ služieb. Dávajú tak ľuďom moc komunikovať a pracovať na počítači tam, kde sa obchod realizuje.

Len spoločnosť HP môže poskytnúť ekosystém tlače pre firemných zákazníkov, ktorí tak môžu tlačiť v kancelárii, na cestách i doma.

1 Platformy BlackBerryR a HP webOS si vyžadujú serverový softvér HP ePrint Enterprise. Toto riešenie funguje na tlačiarňach PCL5/6, PCL3, PCL3GUI (značky HP a inej značky). Mobilná aplikácia HP ePrint umožňujúca tlač na verejných tlačových lokalitách si vyžaduje Internet- a BlackBerry smartphone s emailovou funkciou, OS verzie 4.5 alebo novšej, alebo prístroje HP webOS s aplikáciou webOS 1.45 alebo 2.0, bezdrôtovú internetovú službu a aplikáciu HP ePrint. Mobilná aplikácia HP ePrint pre webOS bude dostupná koncom jari 2011.

 

Neprehliadnite: