Láska cez e-mail kvitne čoraz viac, ukázal prieskum Microsoft Hotmail

Tlačový servis  /  14. 02. 2011, 00:00

Najromantickejší deň roka a pripadol práve na pondelok. Namiesto raňajok do postele iba letmá pusa a stres v rannej doprave. Práve v tomto momente nastáva tá pravá chvíľa pre horúce e-maily, ktoré si každý deň medzi sebou vymení takmer polovica romantických duší. Vyplýva to z internetového prieskumu, ktorý počas januára Microsoft Hotmail zrealizoval v 14 európskych krajinách a v Izraeli.

S vývojom internetu prichádza aj vývoj vo vzťahoch, z ktorých takmer pätina vznikla vďaka romantickému vyznaniu lásky cez elektronickú poštu. Takmer 18 % si prostredníctvom internetovej pošty vymieňa nielen romantické, ale aj šťavnaté fotografie, pričom pätina sa takýmto spôsobom vyznáva z romantických predstáv. 9 % z 10-tisíc respondentov požiadalo svoju životnú lásku o ruku práve cez e-mail.

K elektronickému flirtu s kolegom sa priznalo 21 % ľudí. Absolútnymi rekordmanmi boli v tomto prípade obyvatelia Izraelu, z ktorých sa podobným spôsobom v práci zabáva až 68 %. Praví romantici žijú v Španielsku, kde si až 75 % respondentov (oproti 51 % európskemu priemeru) ukladá svoje zamilované e-maily od svojich polovičiek.

Skutočne jednoduché to v tomto smere má 369 miliónov užívateľov služby Windows Live Hotmail, ktorí si jednoduchým spôsobom môžu posielať všetko, od bežného textu, cez fotografie až po krátke zamilované videá. V jedinej správe môžu vďaka podpore Windows Live SkyDrive poslať až 10 gigabajtov a svoju lásku skutočne potešiť.

Vďaka službe Windows Live Hotmail môžete so svojimi milovanými zostať v kontakte kdekoľvek na svete sa nachádzate a uľahčiť si komunikáciu pomocou nástrojov, ktoré ponúka zdarma:

  • Okamžitý náhľad: Vďaka tejto inovácii môžete okamžite vidieť, či vám niekto zo známych alebo milovaných poslal e-mail. Jednoducho zistíte aj dátum jeho narodenia, prípadne čo robí na sociálnych sieťach. Na jeden klik sa zobrazí, ktoré z vašich e-mailov obsahujú fotografie.

  • Jednoduchá filtrácia: Prehľad vo valentínskych e-mailoch a ich filtrovanie jediným klikom. Microsoft Live Hotmail jednoducho zobrazí iba neprečítané správy, e-maily od určitého kontaktu alebo zo sociálnej siete ako napríklad Facebook.

  • Náhľad konverzácie: Možnosť spojiť všetky konverzácie do ucelenej formy jednom mieste.

  • Funkcia Alias: Staňte sa tajným Valentínom vďaka funkcii Alias, ktorá umožňuje vytvoriť si viacero adries smerujúcich na jeden účet.

  • Všetky kontakty na jednom mieste: Adresár zozbiera všetky kontakty z Hotmailu, Messengeru a napríklad aj Facebooku alebo MySpace a prehľadne ich umiestni na jediné miesto, tak aby ste mali okamžitý prístup ku všetkym valentínkam.

  • IM a SMS správy z Messengeru pre kamarátov alebo milovaných: Nový Hotmail zobrazí, kto je online a umožnuje zaslanie krátkej správy cez Messenger alebo sms na mobil.

 

Neprehliadnite: