Logica má nového riaditeľa divízie Telco pre strednú a východnú Európu

Tlačový servis  /  11. 02. 2011, 00:00

Spoločnosť Logica, popredný dodávateľ IT služieb a konzultácií, vymenovala za riaditeľa divízie Telco Antona Štupáka, ktorý bude v rámci regiónu strednej a východnej Európy zodpovedný za aktivity spoločnosti Logica v oblasti telekomunikácií.

 Na novú pozíciu prichádza Anton Štupák (40) s bohatými skúsenosťami z odvetvia informačných technológií a telekomunikácií. Štúdium absolvoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Profesionálnu kariéru začal v spoločnosti Alcatel ako obchodný manažér zodpovedný za vybudovanie partnerskej predajnej štruktúry. Partnerskému predaju v oblasti telekomunikácií sa venoval aj počas dlhoročného pôsobenia vo firme Nextira One. V roku 2004 sa stal Account Managerom pre telekomunikácie v slovenskej pobočke Logica. Vo februári 2009 nastúpil v Oracle Slovensko na post vedúceho obchodného tímu, kde zodpovedal za predaj technologických i aplikačných produktov a služieb Oracle zákazníkom z odvetvia telekomunikácií.

Vďaka výrazným výsledkom a bohatým skúsenostiam ho Logica nedávno vymenovala na post riaditeľa divízie Telco v regióne strednej a východnej Európy. V tejto funkcii bude Štupák zodpovedať za tvorbu a presadzovanie firemnej stratégie pre telekomunikačný segment a riadenie konzultačných aktivít u klientov z telekomunikačných spoločností v regióne CEE.

„Sektor telekomunikácií je nesmierne dynamický a rýchlo sa meniaci obchodný priestor. Prekračuje hranice jednotlivých krajín a odráža najnovšie medzinárodné trendy,“ uviedol Anton Štupák, nový riaditeľ divízie Telco v Logica CEE. „Za úspechom jednotlivca vždy stojí celý tím a naopak, za úspechom celej spoločnosti stoja individuálne úspechy jednotlivcov. Som presvedčený, že profesionalita mojich kolegov a vysoká úroveň produktov a služieb Logica budú viesť k ďalšiemu posilneniu pozície našej spoločnosti ako popredného dodávateľa telekomunikačných riešení,“ dodal.

Neprehliadnite: