Pohotové modely fotoaparátov Samsung s HD rozlíšením a dobíjaním cez USB

Tlačový servis  /  10. 02. 2011, 00:00

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. uviedla na trh dva nové kompaktné fotoaparáty – modely PL20 a ES80. Ide o štýlové automatické fotoaparáty, ktoré prinesú zábavu a skvelé kvalitné fotografie celej rodine.

 

Fotoaparát PL20 so 14-megapixelovým snímačom, širokouhlým 27mm objektívom, päťnásobným optickým zoomom a videorekordérom v HD rozlíšení je štýlový prístroj s ľahkým ovládaním. Vďaka unikátnej nabíjateľnej Li-ion batérii nemusíte neustále kupovať nové AA batérie a môžete sa dlhšie baviť.


Automatický fotoaparát ES80 je rozumnou voľbou pre zákazníkov, ktorí hľadajú pri výbere fotografickej technológie dostupnosť a hodnotu. Fotoaparát ES80 disponuje 12-megapixelovým rozlíšením a päťnásobným optickým zoomom, vďaka čomu možno úplne bez námahy zhotovovať skvelé kvalitné zábery. Fotoaparát môžete pohotovo dobíjať aj prostredníctvom USB bez externej nabíjačky.


 

Funkcia Smart Auto

Oba fotoaparáty obsahujú inovatívnu funkciu Smart Auto s niekoľkými režimami automatického výberu najlepšieho nastavenia pre zvolenú tému fotografie. Funkcia ďalej automaticky upravuje tento režim tak, aby zodpovedal prostrediu, v ktorom fotografujete. Fotoaparát vytvorí prekrásnu fotografiu za cenu, ktorú si môže dovoliť každý, a nezáleží na tom, či fotografujete vo dne alebo v noci, či robíte portrét alebo snímku krajiny. Prístroje existujú v štyroch farebných prevedeniach – strieborná, jasnočervená, ružová a čierna, takže vyhovejú každému vkusu.

 


Video v HD rozlíšení so špeciálnymi efektmi na každom kroku

PL20 dokáže nahrávať video v HD kvalite 720p pri rýchlosti 24 snímok za sekundu, takže keď zabudnete svoju videokameru doma, PL20 ju ľahko nahradí, a to aj čo sa týka výslednej kvality. Model PL20 je tiež vybavený technológiou Smart Filter – umeleckými filtrami v režimoch Rybie oko, miniatúra a Skica, takže môžete na fotografie okamžite použiť špeciálne efekty.


 

Efektívna technológia zhotovovania portrétov

Cenovo dostupný model ES80 vás príjemne prekvapí ponukou celého radu ďalších funkcií. Funkcia detekcie tvárí dokáže automaticky detekovať a rozpoznať súčasne až desať rôznych tvárí, vďaka čomu budú vaše obľúbené osoby zaostrené, aj keď zhotovujete skupinovú fotografiu. Funkcia odstraňovanie nedokonalostí upravuje jas a odtieň tváre a funkcie rozpoznanie úsmevu a žmurknutia zabezpečia automatické zhotovenie ďalšej snímky, ak má fotografovaná osoba zatvorené oči. Funkcia autoportrétu automaticky zaostrí vašu tvár a vydá zvukový signál, takže budete vedieť, že ste v zábere, a že fotoaparát je pripravený spraviť nádherné snímky!

 

 

Produktové špecifikácie

 

 

 

 

 

PL20

ES80

Obrazový snímač

1/2,33″ CCD, 14 Mpix

1/2,3″ CCD, 12 Mpix

Objektív

SAMSUNG f = f 4,9∼24,5 mm

(ekviv. 35mm filmu: f 27∼135 mm)

Samsung s 5x optickým zoomom

f = 4,9 ~ 24,5 mm

(ekviv. 35mm filmu: 27~135 mm)

Stabilizácia obrazu

DIS (digitálna stabilizácia obrazu)

DIS (digitálna stabilizácia obrazu)

Rozmery

96,8 x 58 x 20,3 mm

97,0 x 58,0 x 20,8 mm

Ďalšie funkcie

Smart Auto 2.0

Smart Filter

záznam videa v HD rozlíšení

rozpoznanie tvárí (Face Detection)

odstraňovanie nedokonalostí (Beauty Shot)

DIS (digitálna stabilizácia obrazu)

fotografický sprievodca

inteligentné automatické zaostrovanie (Smart Auto)

systém dokonalého portrétu (Perfect Portrait): rozpoznanie tvárí (Face Detection), rozpoznanie úsmevu (Smile Shot), rozpoznanie žmurknutia (Blink Detection), korekcia červených očí (Red-eye Fix), autoportrét (Self Portrait), odstraňovanie nedokonalostí (Beauty Shot)

automatické sledovanie pohybu predmetov v rovine ostrosti

Smart Album

Cena

99 €

84 €

 

 

 

 

Neprehliadnite: