Webhosting Inet.sk: Oslavujeme 5 rokov

Redakcia Inet.sk  /  31. 01. 2011, 10:17

Vážení zákazníci, už je to päť rokov, čo Vám poskytujeme naše služby. Preto sme pre Vás pripravili niekoľko zmien, ktoré určite uvítate.

Nový dizajn si určite všimnete ako prvý. Zmien je však podstatne viac. S novým dizajnom Vám prinášame aj novú ponuku webhostingových produktov, ktoré ponúkajú väčšiu voľnosť ako kedykoľvek predtým. K dispozícii sú tri základné produkty, pričom každý jeden je určený pre iný typ klienta.

Ak si z nich neviete vybrať, môžete nás kontaktovať a spolu určite dačo vymyslíme. Navyše každý náš produkt podporuje multihosting, teda využívanie predplateného priestoru viacerými doménami. Pričom počet týchto domén nijako nelimitujeme. Okrem webhostingu poskytujeme rôzne doplnkové služby, ktoré využijú najmä niektorí z Vás.

Ďalšou zmenou je rozšírenie ponuky domén, ktoré si môžete cez nás zaregistrovať a zároveň výrazné zníženie cien pri väčšine z nich. Ak medzi nimi nenájdete svoju koncovku, kontaktujte nás a my sa pokúsime zistiť či Vám danú doménu vieme zaregistrovať a koľko to bude stáť.

A to nie je všetko. Keďže oslavujeme 5. narodeniny, rozhodli sme sa našich klientov potešiť rôznymi zľavami a prekvapeniami. Začneme tým, že každý mesiac vyžrebujeme troch šťastlivcov, ktorí získajú 25%, 50% a 75% zľavu z ceny webhostingu a dvoch, ktorí získajú malé prekvapenie. Losovať budeme zo všetkých objednávok, teda aj neuhradených. Zľavu je možné využiť na webhosting, ktorému končí predplatené obdobie alebo na novú objednávku. Ďalšie prekvapenia Vám postupne budeme predstavovať počas celého roka.

Ak ešte nie ste náš klient, určite si pozrite našu stránku alebo rovno prejdite na objednávku, určite neoľutujete ;) Naši existujúci klienti môžu využiť 20% zľavu z ceny webhostingu, ak prejdu zo svojho aktuálneho produktu na niektorý z novej ponuky. Podrobnosti nájdete na našej stránke, konkrétne v sekcii webhosting.

Neprehliadnite: