Samsung vytvoril ST30, ľahko prenosný fotoaparát, s ktorým urobíte vynikajúce snímky kdekoľvek

Tlačový servis  /  21. 01. 2011, 00:00

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. oznámila, že na trh uvádza nový ultrakompaktný fotoaparát ST30.

 

Táto novinka upevňuje vedúce postavenie spoločnosti Samsung v oblasti inovácií zameraných na dizajn, ktorých zámerom je napĺňať potreby zákazníkov. Tento atraktívny a ultrakompaktný model v sebe zahŕňa prednosti špičkových technológií a umožňuje vytvárať vynikajúce snímky.


Malé rozmery a kompaktný dizajn ST30 znamenajú, že ide o fotoaparát, ktorý sa vám bez problémov zmestí do príručnej tašky či kabelky alebo do vrecka nohavíc. Kompaktná veľkosť ST30, podobná približne veľkosti priemerného mobilného telefónu, tento fotoaparát priamo predurčuje k tomu, aby ste ho použili, keď idete na nejakú párty alebo stretnutie s priateľmi. ST30 má jedinečný dizajn korunovaný vysoko kvalitným kovovým telom. Dodáva sa v rôznych farbách – môžete si vybrať zo striebornej, čiernej, lila, ružovej a limetkovej farby presne podľa vašej nálady.


Fotoaparát ST30 ponúka vynikajúcu hodnotu, pretože spája atraktívny dizajn a celý rad špičkových funkcií, čo vám zaistí skvelé snímky. Tento ultrakompaktný model je skutočne to pravé vďaka inteligentnému automatickému režimu Smart Auto, systému nabíjania batérie bez nutnosti vybratia z fotoaparátu, 28mm objektívu, 3-násobnému optickému zoomu a to všetko v tele sympatickej veľkosti. Digitálny stabilizátor obrazu dodá vašim fotografickým zážitkom tú pravú hodnotu a vyrovná aj tie najmenšie otrasy, vďaka čomu získate ostré fotografie v akomkoľvek prostredí.

 

Schopnosti objektívu umožňujú užívateľom zachytiť v jednom zábere viac zábavy v hlbšej perspektíve a pokročilý obrazový snímač s rozlíšením 10,1 Mpx poskytuje ostré, jasné detaily, takže vaše snímky medzi ostatnými vyniknú. Inteligentná automatika Smart Auto znamená, že fotoaparát automaticky zachytáva dokonalú snímku, takže na spoločenskej akcii nikdy nezmeškáte žiadny dôležitý okamih.


Technológia, ktorá vyrovnáva otrasy

Ak tancujete alebo sa snažíte zachytiť priateľov v pohybe, digitálny stabilizátor obrazu ST30 vyrovná aj najmenšie otrasy a zabezpečí zakaždým jasné a ostré fotografie.

 

Dokonalý portrét na dosah ruky – pokročilé rozpoznanie tváre

Inovatívna technológia rozpoznávania tváre, korekcia efektu červených očí a dokonca aj ďalšia generácia technológie rozpoznávajúca žmurknutie je zárukou toho, že s fotoaparátom ST30 vytvoríte dokonalé snímky. Preto si v jasnom svetle diskotéky alebo v žiari slnka môžete byť istí, že fotografovaná osoba bude mať otvorené oči a vy urobíte dokonalú fotografiu. A aby toho nebolo málo, ST30 dokáže vyrovnať aj odtiene pleti, odstrániť chyby a kruhy pod očami, takže máte svoj vzhľad v každej situácii pod kontrolou.

 

 

Produktová špecifikácia

 

 

 

ST30

Obrazový snímač

1/3″ CCD

10 megapixelov

Zoom

Fotografický režim: 1,0X ~ 5,0X

Režim prehrávania: 1,0X ~ 13,5X (v závislosti na veľkosti obrazu)

Fotografický režim:

- Super rozlíšenie: 1,0X ~ 1,5X po optickom zoome

- Extra zoom: Crop zoom 1,0X ~ 2,0X

- Digitálny zoom: 1,0X ~ 4,0X: Optický zoom (X18) --> Super rozlíšenie (X1.5) --> Extra zoom (X2) alebo Digitálny zoom (X4)

Režim prehrávania: 1,0X ~ 12,5X (v závislosti na veľkosti obrazu)

Objektív

28mm širokouhlý objektív s 3x zoomom

Stabilizácia obrazu

Digitálna stabilizácia obrazu DIS

Rozmery

82,0×51,9×16,9 mm

Ďalšie funkcie

  • inteligentné automatické zaostrovanie (Smart Auto)

  • systém dokonalého portrétu (Perfect Portrait)

  • rozpoznanie tváre (Face Detection), rozpoznanie žmurknutia (Blink Detection), rozpoznanie úsmevu (Smile Shot), odstraňovanie nedokonalostí (Beauty Shot), vlastný portrét (Self Portrait)

  • Smart Album

  • popis funkcií

voľba spôsobu fotografovania (Photo Style Selector)

 

Neprehliadnite: