Sharp ponúka vo svojich nových televízoroch AQUOS LCD vysoký výkon, úžitkovú hodnotu a ekologický dizajn

Tlačový servis  /  11. 01. 2011, 00:00

Spoločnosť SHARP Electronics predstavila svoje nové modelové rady LCD televízorov AQUOS s obrazovkami v rozmedzí od 19 do 60 palcov.

Sú to LC-60LE632U s obrazovkou s veľkosťou 60 palcov a modelový rad 430 s obrazovkami veľkými 32 a 19 palcov. Všetky televízory vyhovujú úspornému štandardu ENERGY STAR a ponúkajú vyspelé prvky, ako sú Optical Picture Control, viac HDMI konektorov a PC vstupov, ktoré ich dovoľujú využiť ako kompletné multimediálne zobrazovacie systémy.

„Náš najnovší rad LCD televízorov AQUOS rozširuje ponuku našich HD produktov domácej zábavy, ktoré ponúkajú kombináciu vynikajúcej kvality obrazu, vysokej úžitkovej hodnoty a dizajnu šetrného k prírode,“ povedal Bruce Tripido, viceprezident divízie produktov domácej zábavy spoločnosti Sharp Electronics. „Napriek tomu, že sme jednotkou na trhu LCD televízorov s obrazovkami nad 60 palcov1, chceme pre zaistenie špičkového domáceho zážitku ponúkať AQUOS kvalitu vo všetkých triedach a veľkostiach obrazoviek.“

Sharp AQUOS LC-60LE632U s obrazovkou s veľkosťou 60 palcov a edge-lit LED podsvietením ponúka Full HD rozlíšenie 1080p a obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Okrem toho má vstavané WiFi a širokú škálu sieťových funkcií, vrátane CinemaNow, Netflix, VUDU a DLNA na streamovanie videa. Po pripojení k sieti ponúka aj funkciu AQUOS Advantage Live, priekopnícky program služby zákazníkom umožňujúci technikom Sharpu priamy prístup do zákazníkovho televízora cez internet pre potrebu vykonávania údržby a jeho nastavenia.

Modelový rad LE430LCD televízorov AQUOS, medzi ktoré patria modely LC-32LE430U (720p/60Hz) a LC-19LE430U (720p/60Hz), je ideálny pre menšie bytové priestory a vedľajšie miestnosti v dome, ako sú spálne, pracovne alebo kuchyne. USB Media player umožňuje priame prehrávanie fotografií a hudobných súborov. Dostatok HDMI vstupov (3 zadné a 1 bočný) dovoľuje jednoduché pripojenie HD komponentov. Ďalšie vstupy a výstupy sú PC vstup, komponentný vstup, koaxiálny digitálny zvukový výstup a konektor pre slúchadlá.

Sharp AQUOS LC-42D69U s obrazovkou s veľkosťou 42 palcov a Sharp AQUOS LC-32D59U (32") využívajú vysoký výkon LCD panelov pre detailný a živý obraz vysokej kvality. Sharp Optical Picture Control (OPC) automaticky prispôsobuje jas televízoru tak, aby vyhovoval okolitému osvetleniu miestnosti. Nové modely spĺňajú podmienky úsporného štandardu ENERGY STAR, čo z nich robí aj z hľadiska energetickej úspornosti vhodnú voľbu pre dnešné domácnosti.


 

1 Podľa prieskumu NPD.

Neprehliadnite: