Coworking Office v Žiline - nový spôsob efektívnej práce pre podnikateľov

Tlačový servis  /  10. 01. 2011, 00:00

Zníženie nákladov, zvýšenie efektivity a príjemné pracovné prostredie sú len niektoré z výhod coworkingu. Čo to však je, aké sú ďalšie výhody a pre koho je coworking určený?

Coworking je zdieľanie kancelárskych priestorov
Základnou filozofiou coworkingu je spojiť viacerých podnikateľov, freelancerov alebo malé firmy prostredníctvom spoločných kancelárskych priestorov. Tie sú plne vybavené a vytvárajú príjemné pracovné prostredie.

Pre koho je coworking v Žiline vhodný?
Predovšetkým dizajnéri, programátori, copywriteri, konzultanti, makléri a členovia slobodných povolaní naplno využijú výhody spoločnej práce. Samozrejme, použitie kancelárie nie je podmienené iba týmito povolaniami. Vhodné je aj pre iných podnikateľov a malé firmy, ktoré nemajú vlastné priestory.

Prečo coworking? Lebo má veľa výhod
Možno tomu nebudete chcieť veriť, ale coworking má oproti bežnej súkromnej kancelárii viacero výhod:

  • príjemné a kreatívne prostredie pre prácu

  • vyššia efektivita práce vďaka prítomnosti iných profesionálov v príbuznom obore

  • možnosť poradiť sa s ostatnými v prípade problémov

  • nadviazanie nových kontaktov a kamarátstiev

  • flexibilita v súvislosti s príchodom do kancelárie

  • reprezentatívne pôsobiaca zasadacia miestnosť

  • samozrejme, omnoho nižšie náklady

Coworkingové prostredie je priateľskejšie ako samota vo vlastnej kancelárii alebo doma. Usilovnosť coworkerov zvýši vašu pracovnú efektivitu a mnohé rady spolupracovníkov vám ušetria čas aj peniaze. Práca z domu možno vyzerá atraktívnejšie, ale doma je nemožné dosiahnuť maximálnu efektivitu.

A na záver ešte jedna malá výhoda. Čo človeka poteší viac ako príjemné posedenie s dobrými ľuďmi? Vďaka coworkingu ho môžete mať vtedy, keď sa vám bude chcieť prísť do kancelárie.

Ak ste zo Žiliny alebo okolia a radi by ste sa zapojili do pripravovaného coworkingového centra, určite nás kontaktujte.

Aby ste vedeli, s kým môžete v Žiline spolupracovať, prezrite si aktuálny zoznam coworkerov (preklik na home page http://coworking-zilina.sk/)

 

 

Kontakt:
Michal Dragan
+421 948 223 553
hello@coworking-zilina.sk

Neprehliadnite: