Aliancia Adobe a SAP prinesie generáciu technológií pre tlač a formuláre pre SAP

Tlačový servis  /  26. 06. 2003, 00:00

Adobe na konferencii SAPPHIRE® oznámila, že aliancia firiem Adobe a SAP bude zákazníkom SAP dodávať spoločné riešenia tlače a formulárov, zamerané na ďalšie zlepšenie efektívnosti komunikácie. SAP predpokladá, že v priebehu nasledujúcich mesiacov sa začnú dodávať riešenia a ďalšie aplikácie, ktoré budú vychádzať z tejto spoločne vyvinutej ponuky.

Dokumenty, či už formuláre, dopisy alebo správy, papierové alebo elektronické, sú kritickým bodom spojenia medzi informáciami a službami, ktoré spoločnosti ponúkajú svojim zamestnancom, zákazníkom a partnerom. Aliancia SAP a Adobe sa zameriava na kľúčové problémové oblasti, ktoré dnes podniky riešia, ako je automatizácia formulárov, vylúčenie papieru a udržanie kompatibility s vládnymi iniciatívami.

„Aliancia firiem SAP a Adobe pomôže zákazníkom znížiť náklady a zvýšiť produktivitu implementácie riešení SAP, pomocou SAP NetWeaver, ktorý prevedie manuálne procesy s dokumentmi na sieť bezchybným spôsobom,“ uviedol Shai Agassi, člen predstavenstva SAP.

Spoločné riešenia SAP a Adobe vychádzajú zo softvéru Adobe Reader, ktorý umožňuje užívateľom SAP spoľahlivo osloviť každého v širokom podnikateľskom prostredí. Riešenia SAP budú mať rozšírené schopnosti prepojenia dokumentov a ľudí takým spôsobom, ktorý je integrovaný, akcieschopný a interaktívny – tak online, ako aj offline.

„Kritickým krokom v podnikaní, ktorý aliancia SAP a Adobe pre svojich zákazníkov riešia, je vytváranie ‘inteligentnejších’ dokumentov a v nich obsiahnutých informácií, a ich ľahšia integrácia do hlavných aplikácií,“ povedal Shantanu Narayen, viceprezident Adobe. „SAP a Adobe, na základe globálnej dohody oznámenej na konferencii SAPPHIRE®, pomáhajú zákazníkom využiť výhody rýchlejšieho vstupu a výstupu dát zo systémov, so spoľahlivou prezentáciou informácií pre užívateľov v rámci a mimo podnikového firewallu.“

Tieto riešenia budú dostupné pre vybrané pilotní testy koncom tohoto roku.

O Adobe Systems
Spoločnosť Adobe Systems (www.adobe.com) založená v roku 1982, vedúca spoločnosť v oblasti sieťového publikovania, ponúka software pre podniky a kreatívnych profesionálnych zákazníkov. Jej produkty umožňujú užívateľom vytvárať, spravovať a distribuovať vizuálne bohatý, spoľahlivý obsah. Ústredie Adobe je v San Jose v Kalifornii. Adobe patrí k najväčším softwarovým spoločnostiam na svete.

V prípade záujmu o ďalšie informácie prosím kontaktujte:
Michal Metlička Zoltán Straňovský
Adobe Systems Herald Communications
mmetlick@adobe.com stranovsky@herald-pr.cz
Tel: +420-224 232 650

Neprehliadnite: