Investície do eTel Group dosiahli 85 miliónov Euro

Tlačový servis  /  26. 06. 2003, 00:00

Spoločnosť eTel Group, vedúci poskytovateľ alternatívnych telekomunikačných služieb v strednej Európe, dnes oznámila navýšenie investícií o 10 miliónov Euro. Financovanie poskytli súčasní investori spoločnosti Dresdner Kleinwort Capital, Intel Capital, Argus Capital a zvýšili tak celkové investície na 85 miliónov Euro. Tieto prostriedky budú použité na financovanie ďalšieho rozvoja spoločnosti eTel v strednej Európe, kde má spoločnosť viac než 43 000 podnikových zákazníkov a tržby prevyšujúce 100 miliónov Euro ročne.

V spojení so zavŕšením financovania a dosiahnutím rentability na báze konsolidovanej spoločnosti sa presunie miesto podnikovej centrály z Dublinu do Viedne. Presun zodpovednosti skupiny do tejto oblasti predstavuje pozitívny a prirodzený vývoj v živote spoločnosti a priblíži kľúčové vedenie spoločnosti k vlastnému trhu.

V súlade s týmto vývojom bude Seán Melly, generálny riaditeľ a zakladateľ eTel Group, s účinnosťou od 30. júna 2003 menovaný podpredsedom predstavenstva spoločnosti eTel Group a čestným členom správnej rady.

Neprehliadnite: