Zasypte svojho miláčika láskou a oslávte svätého Valentína s bonbónmi HARIBO

Tlačový servis  /  03. 01. 2011, 00:00

Sviatok svätého Valentína sa blíži nezadržateľným tempom. Nezabudnite na svoje drahé polovičky a oslávte s nimi sviatok všetkých zaľúbených. Je možné naučiť sa povedať Ľúbim ťa, Miluji tě, I love you, Ich liebe dich, Je t’aime, Ti amo, Te quiero , Tôi yêu bạn, v niekoľkých jazykoch, slová však nie vždy vystihnú vaše city tak dokonale ako darček. Nemusí byť drahý, stačí maličkosť z lásky.

Ak má váš miláčik maškrtný jazýček, stavte na bonbóny HARIBO, s ktorými bude mať vaše vyznanie sladkú príchuť. Svätý Valentín, sviatok všetkých zaľúbených, sa každoročne slávi 14. februára a ľudia si v tento deň zvykli dokazovať svoju lásku a náklonnosť malými darčekmi, medzi ktorými sa tradične objavujú aj rôzne cukrovinky. Nechajte rozohrať svoju fantáziu a vyberte si zo širokej ponuky sladkostí HARIBO – od tradičných „Zlatých medvedíkov – Goldbären“ až po štylizované srdiečka „Liebesherzen“.

 

Niekedy stačí len dobrý nápad, ktorý dodá darčeku punc jedinečnosti. Zakomponujte maškrty HARIBO rafinovane do živých kvetov alebo nimi ozdobte valentínsku tortu! Potešia klasické HARIBO „Zlaté medvedíky – Golbären“, ale aj smotanovo jahodové „Strawberries & Cream, „Primavera“ či srdiečkové „Liebesherzen“, pri ktorých zaplesá každé srdce,“ hovorí pán Rostislav Němec, obchodný a marketingový riaditeľ spoločnosti HARIBO Česká republika.

 

 

 

Obľuba sviatku svätého Valentína má v Slovenskej republike stúpajúcu tendenciu, a to predovšetkým v mladšej generácii, pre ktorú je tento deň vítanou a obľúbenou možnosťou vyznania citov, posielania zamilovaných listov a správ.

Vedeli ste, že …..

 

sviatok svätého Valentína je inšpirovaný skutočným príbehom, ktorý sa traduje vo viacerých verziách. Jednou z nich je príbeh o svätom Valentínovi, kňazovi a mučeníkovi, ktorý žil v 3. storočí za vlády cisára Klaudia II. Ten sa stal známy okrem iného aj tým, že cielene zakázal svadby, aby mal k dispozícii viac schopných bojovníkov. Kňaz Valentín, údajne cnostný a múdry muž, tajne sobášil milencov i navzdory cisárovmu prísnemu zákazu. Za neposlušnosť ho stihol najtvrdší trest. Dodnes si ľudia v deň tohto sviatku posielajú alebo dávajú takzvané valentínky ako vyznanie lásky.

 

 

Láska prechádza žalúdkom a vo sviatok zaľúbených to platí dvojnásobne!

Neprehliadnite: