ASBIS SK distribútorom hardvérových aj softvérových produktov a riešení Oracle

Tlačový servis  /  21. 12. 2010, 00:00

Spoločnosť Oracle rozšírila partnerstvo so spoločnosťou ASBIS SK, ktorá sa stala novým distribútorom technológií a produktov Oracle na Slovensku. Spoločnosť Oracle týmto krokom posilňuje nepriamy predajný kanál, ktorý hrá kľúčovú úlohu v jej obchodnej stratégii.

Spoločnosť ASBIS SK sa stala novým Value Added Distribútorom spoločnosti Oracle Slovensko, a rozšírila tak svoje portfólio o distribúciu softvérových produktov, riešení a služieb Oracle. Spolupráca oboch firiem pritom nie je žiadnou novinkou. Už od roku 2009 je ASBIS SK partnerom spoločnosti Oracle Slovensko a členom Oracle PartnerNetwork Specialized programu na najvyššej (PLATINUM) úrovni, pričom doposiaľ bola spolupráca zameraná predovšetkým na vzdelávaciu činnosť v oblasti databázových a bezpečnostných technológií Oracle. Od roku 2007 pôsobil ASBIS SK aj ako distribútor spoločnosti SUN Microsystems a v distribúcii serverov a storage zariadení  SUN Oracle bude aj naďalej pokračovať.


„K spoločným oblastiam záujmu bude patriť okrem iného aj nový produktový rad vysokokapacitnej Oracle Exadata Database  Machine, kde vidíme veľký potenciál,“ načrtol ďalšie obchodné plány Andrej Buchamer, obchodný riaditeľ pre value added distribúcie v spoločnosti ASBIS SK.

„Od spolupráce so spoločnosťou ASBIS SK očakávame predovšetkým nárast predajov v oblasti hardvéru , ako aj posilnenie predaja našich technológií a softvérových riešení malým a stredne veľkým zákazníkom prostredníctvom širokej partnerskej siete, ktorú má ASBIS SK vybudovanú,“ uviedol Ivan Vyhlidal, Alliance and Channel Manager spoločnosti Oracle. „Nedieľnou súčasťou práce distribútora je tiež práca s partnermi v rámci partnerského programu Oracle v zmysle špecializácie existujúcich partnerov, náboru nových a ich migrácie na najnovšie technológie Oracle. Partnerský predaj tvorí významné percento nášho celkového obratu a tento trend je a verím, že i naďalej bude rastúci,“ dodal.

Neprehliadnite: