HP predstavuje dizajnové notebooky v limitovanej edícii Rossignol pre milovníkov zimných športov

Tlačový servis  /  15. 12. 2010, 00:00

Spoločnosť HP predstavuje dva dizajnové notebooky HP Pavilion dv6 v limitovanej edícii Rossignol, obľúbenej značky milovníkov outdoorového športu. Spojením značiek HP a Rossignol vznikla neobyčajná kolekcia produktov určená tým, ktorí chcú vyjadriť zmysel pre štýl a neustále mať na dosah neobmedzenú digitálnu zábavu.

Edícia obsahuje atraktívny notebook HP Pavilion dv6 Rossignol Edition s farebne zladeným ochranným obalom. Oba sú navrhnuté v dizajne dámskych lyží Attraxion VIII Echo alebo pánskych Freeride S7. Originalitu podporuje kolekcia zimného oblečenia, ktorá vytvára prepojenie vkusu a technológie pre vyznávačov aktívneho životného štýlu. Notebooky pre mužov a ženy sa líšia nielen dizajnom, ale aj konfiguráciami tak, aby lepšie odrážali špecifické požiadavky používateľov.

Vysoko kvalitné materiály vytvárajú jednoduchý a čistý vzhľad hladko zapadajúci do života tých, ktorí chcú vyjadriť osobitý životný štýl. Nové notebooky umožňujú ľahko vytvárať digitálny obsah a  jednoducho ho zdieľať. Vďaka Adobe Photoshop Elements môžu používatelia vytvárať ešte lepšie videá a fotky zo zjazdovky a podeliť sa o ne s priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí. Milovníci snehu sa na svahoch môžu navyše inšpirovať sledovaním exkluzívnych videí s extrémnymi výkonmi na lyžiach. Tie sú na notebookoch edície Rossignol k dispozícii v HD kvalite. Zákazníkov tiež potešia predinštalované tapety na plochu, ktoré sú navrhnuté spoločnosťou Rossignol v dizajne nových notebookov.

„Fanúšikovia zimných športov neustále hľadajú nové spôsoby ako vyjadriť svoju jedinečnosť. Moderné technológie patria dlhodobo k zimných športom. Rozšírenie dizajnu Rossignol na nové modely HP Pavilion dv6 bolo preto logickým krokom. Notebooky prinášajú nielen skvelý dizajn, ale tiež spoľahlivý výkon a softvér, ktorý umožňuje podeliť sa o zážitky a zostať tak v spojení s priateľmi,“ uviedol Jean-Pierre LeCalvez, viceprezident, marketing, HP Personal Systems Group, EMEA.

Vyskúšajte si novinky na vlastnej koži

HP bude aj tento rok európskym partnerom Rossignol Demo Tour. Na viac ako 136 akciách v deviatich európskych krajinách si tak budú mocť lyžiari prehliadnuť HP notebooky z edície Rossignol a príslušenstvo priamo na zjazdovke.


Rossignol Demo Tour, na ktorej budú okrem iného vystavené aj najnovšie produkty od HP, odštartuje už v polovici decembra opäť aj v slovenských horách.

Elegancia bez kompromisov

Lyže Rossignol boli vyvinuté so silným dôrazom na ekológiu. Obal notebookov je preto potlačený atramentmi na báze vody a sóje. Je vyrobený z recyklovaného materiálu. Ako doplnok k notebookom je k dispozícii aj ďalšie príslušenstvo vrátane optickej myši, batérie s dlhou životnosťou a HP stereo slúchatiek.

„Pre všetkých fanúšikov zimných športov je Rossignol legendárna značka. Spoločne zdieľame hodnoty s HP ako je vedúce postavenie v oblasti vývoja nových technológií a vášeň pre inováciu. V tomto roku sme v našom partnerstve postúpili o krok ďalej a spoločne sme vytvorili nové notebooky HP Pavilion dv6 Rossignol Edition. Je to ideálny doplnok našej lyžiarskej kolekcie, elegantný a bez kompromisov v kvalite a výkone. Sme si istí, že uvedené notebooky budú v tejto sezóne na poprednom mieste na zoznamoch prianí mnohých zákazníkov,” hovorí Yann Laphin, Rossignol Group International Communication Director.

Technické špecifikácie, ceny a dostupnosť

 

HP Pavilion dv6-3250ec (Attraxion)

  • Procesor Intel® Core™ i3-380M, 2,53 GHz, medzipamäť L3 3 MB, čipová sada Intel® HM55,

  • Pamäť DDR3 3 GB

  • Grafický adaptér ATI Mobility Radeon™ HD 6550 (prepínateľný), až 2 234 MB celkovej grafickej pamäti s 1 GB vyhradenej pamäti DDR3

  • Pevný disk 320 GB SATA 7 200 ot./min.

  • Jednotka Super Multi DVD±R/RW

  • Predpokladaná koncová predajná cena: 765 EUR s DPH

  • Dostupnosť: január 2011

 

HP Pavilion dv6-3260ec (S7)

  • Procesor Intel® Core™ i5-480M, 2,66 GHz, medzipamäť L3 3 MB, čipová sada Intel® HM55

  • Pamäť 4 GB DDR3

  • Grafický adaptér ATI Mobility Radeon™ HD 6550 (prepínateľný), až 2 714 MB celkovej grafickej pamäti s 1 GB vyhradenej pamäti DDR3

  • Pevný disk 500 GB SATA 7 200 ot./min.

  • Jednotka Super Multi DVD±R/RW

  • Predpokladaná koncová predajná cena: 860 EUR s DPH

  • Dostupnosť: január 2011

 

Oba notebooky disponujú obrazovkou s LED podsvietením, technológiou BrightView a uhlopriečkou 15,6“, ktorá vďaka HD rozlíšeniu zabezpečí tú najlepšiu kvalitu zobrazenia.

 

Webová kamera HP TrueVision s integrovaným digitálnym mikrofónom umožní používateľom zostať v spojení kdekoľvek, aj priamo na zjazdovke. Oba notebooky majú štyri porty pre USB 2.0, port HMD1, port VGA, integrovanú čítačku digitálnych médií päť v jednom, stereofónny výstup pre slúchatká, vstup pre mikrofón a reproduktory Altec Lansing - Audio Dolby Advanced.

Neprehliadnite: