Už viac ako 10 000 najlepších receptov iba na Varecha.sk

Tlačový servis  /  14. 12. 2010, 00:00

Iba nedávno oslávila Varecha.sk svoj prvý rok úspešného pôsobenia medzi slovenskými internetovými projektami a už je tu ďalší dôvod na oslavu. V pondelok 13. decembra bol na Varechu pridaný 10-tisíci recept.

V čase blížiacich sa Vianoc sa 10 000. receptom stali symbolicky Snehové guľky a pripomenuli nám, na čo sa môžeme tešiť pri sviatočných stoloch. Denne sa viac ako desaťtisíc ľudí necháva inšpirovať tradičnými aj exotickými chuťami na www.Varecha.sk.

Varecha.sk patrí medzi úspešné internetové projekty vydavateľstva PEREX, a.s. Začínala v októbri 2009 s tisíckou receptov prevzatých z receptových príloh denníka Pravda a s veľkou ambíciou byť najúspešnejším portálom v tomto segmente na Slovensku.

Dnes viac ako dve tretiny obsahu na Varecha.sk pochádza od registrovaných používateľov, ktorí s neutíchajúcou chuťou pridávajú nové recepty, skúšajú a komentujú recepty ostatých používateľov, poradia, vášnivo o jedle diskutujú a radi sa podelia o kulinárske zážitky.

Mnohí hľadajú na Vareche gastronomické inšpirácie pre rôzne príležitosti, ďalší zas komunitu ľudí, ktorých spája spoločný záujem. Potešiteľné je, že takýchto ľudí neustále pribúda. Mesačná návštevnosť sa blíži k 200 000 unikátnym používateľom.

K dobrému jedlu neodmysliteľne patrí aj dobré vínko. Z ponuky tých najlepších si môžete vybrať na www.Pinvicka.sk – novom portáli o víne a vinárstve vydavateľstva PEREX, a.s..

Prajeme všetkým príjemné a pokojné sviatky.

Neprehliadnite: