Zabudli ste si kúpiť lístok na MHD, prípadne neviete, čo uvariť? Sú tu aplikácie na SamsungApps!

Tlačový servis  /  10. 12. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung tento rok predstavila svoj nový operačný systém bada pre mobilné telefóny a zároveň sprístupnila obchod s aplikáciami SamsungApps.

Ten v súčasnosti ponúka vyše 1300 hier a aplikácií pre telefóny s týmto operačným systémom. Majitelia modelov s operačným systémom bada (Samsung S8500 Wave, Samsung Wave 525, Samsung Wave 723, Samsung Wave 533 a Samsung Wave II) si môžu stiahnuť tieto aplikácie buď priamo do telefónu alebo prostredníctvom softvéru Kies, ktorý je dodávaný s telefónmi.

 

Tí, ktorí cestujú mestskou dopravou, ocenia napríklad pohodlné zakúpenie SMS lístka na MHD pomocou SMS v niekoľkých slovenských a českých mestách (Praha, Ústí nad Labem, Ostrava, České Budějovice, Liberec, Plzeň, Bratislava, Košice), pričom nie je potrebné vyťukávať objednávacie kódy a ani čísla.


Aplikácia Letisko Praha poskytuje prehľad o odletoch a príletoch na letisko Ruzyně a pre tých z vás, ktorí radi lúštia, sú k dispozícii krížovky s dvadsiatimi rôznymi úrovňami obtiažnosti.


Na Slovensku sú ďalej dostupné aplikácie ako Kuchárka, ktorá vám poradí, ako pripraviť niektoré jedlá, keď do telefónu zadáte typ pokrmu a hlavné ingrediencie, a aplikácia Horoskop na určitý deň, týždeň alebo rok.

Neprehliadnite: