Zažite Vianoce na iGolla.sk

Platená reklama  /  08. 12. 2010, 15:30

Čas radosti a šťastia je tu. Najkrajší sviatok roka sa nezadržateľne blíži a sviatočná eufória neobchádza ani internetový obchod iGolla.sk. Prečítajte si, čo sme pre Vás pripravili.

Koniec novembra na iGolla.sk bol v znamení znižovaní cien u viacerých produktov. Vďaka tomu môžete napr. získať štýlové obaly Digi už od 5,95 €, ako aj iné produkty za veľmi zaujímavé ceny.

Navyše ak v týchto dňoch vykonáte objednávku na iGolla.sk, automaticky získavate 10% zľavu na ďalšiu objednávku. Vďaka tomu Váš ďalší nákup bude zasa o niečo výhodnejší a vy tak ušetríte nejaké to euro navyše.

Ak sa Vám to máli, na oficiálnej Facebook stránke môžete získať ďalšie zľavy alebo poukážky na nákup. Okrem toho si môžete privyrobiť odporúčaním iGolla.sk Vaším známym. Za každú úspešne zrealizovanú objednávku, v ktorej bude uvedená Vaša prezývka alebo meno, dostanete 1 až 2 €. Stačí presvedčiť pár kamarátov, aby vyskúšali kvalitu značky Golla a máte niekoľko desiatok €.

To však nie je všetko. Aktuálne na iGolla.sk prebieha súťaž o zaujímavú cenu, ktorou je taška Golla Black G661 NEW YORK 16 " v hodnote 100€. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto na iGolla.sk nakúpi aspoň za 19,90 € s DPH do 24. 12. 2010 (vrátane). Podmienkou súťaže je uhradenie a prevzatie objednaného tovaru.


Neprehliadnite: