Microsoft pred Vianocami ponúkne zľavu na Office 2010

Tlačový servis  /  15. 11. 2010, 00:00

Microsoft Slovakia počas mesiacov november a december dočasne zníži odporučenú koncovú cenu kancelárskeho balíka Office 2010 pre študentov a domácnosti z 99,99 eur na 79,99 eur.

Spoločnosť Microsoft Slovakia pripravila v predvianočnom období pre zákazníkov špeciálnu zľavu na kancelársky balík Office 2010. Počas novembra a decembra zníži odporučenú koncovú cenu sady Office 2010 pre študentov a domácnosti z pôvodných 99,99 eur na 79,99 eur. Zľavu bude možné uplatniť len pri kúpe nového počítača a bude vzťahovať na verziu balíka bez média. Tá obsahuje kartu s inštalačným kľúčom. Inštalačný súbor si ľudia budú môcť stiahnuť z odkazu, ktorý je uvedený na zakúpenej škatuli.

„Veríme, že zľava 20 eur pomôže pred Vianocami spopularizovať Office 2010 ako vhodný darček, ktorý spoločne s Windows 7 umožní vybaviť každý nový počítač tým najlepším nástrojom na prácu s dokumentmi, tabuľkami, prezentáciami a poznámkami,“ vysvetlil Martin Čerňák, manažér divízie Information Worker, Microsoft Slovakia.

Verzie pre študentov a domácnosti obsahuje štyri základné aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Verzia bez média môže byť nainštalovaná na jeden desktopový alebo jeden prenosný počítač. Cena klasickej verzie s médiom zostáva nezmenená.

Okrem sady pre študentov a domácnosti je možne zakúpiť ďalšie dve verzie Office 2010. Pre malé firmy je určená sada pre podnikateľov. V porovnaní s verziou pre študentov a domácnosti obsahuje navyše e-mailového klienta Outlook. Odporučená koncová cena pre tento produkt vo forme karty s inštalačným kódom je 249,90 eur, pre škatuľovú verziu je to 379 eur.

Najvyššia verzia kancelárskeho balíka, Office 2010 Professional obsahuje všetko, čo jeho nižšie verzie, a navyše aj programy Publisher a Access. V predaji je za 499 eur vo verzii bez média a 679 eur s médiom. Inštalačný softvér si zákazníci môžu stiahnuť na stránke www.office.com/productkeycard

Neprehliadnite: