HP prichádza s víziou Instant-On Enterprise pre firmy a štátnu správu

Tlačový servis  /  08. 11. 2010, 00:00

Spoločnosť HP predstavila svoju víziu Instant-On Enterprise určenú predovšetkým pre firmy, ktoré plánujú komplexné začlenenie technológií do všetkých svojich procesov, aby dokázali maximálne rýchlo a flexibilne riešiť meniace sa potreby zákazníkov.

HP zároveň oznámilo uvedenie nových integrovaných riešení, ktoré pomôžu podnikom a štátnym úradom vytvoriť ich vlastné riešenie Instant-On Enterprise presne na mieru aktuálnych technologických potrieb.

Presadzovanie mobilných zariadení a cloud computingu v pracovnom procese je stále vyššie, čím rastú požiadavky na vzájomnú konektivitu a okamžité pripojenie zo všetkých miest siete. Zákazníci z toho dôvodu požadujú a očakávajú okamžitú odozvu v rade sekúnd, a nie hodín, dní alebo dokonca týždňov.

Nový prieskum vypracovaný pre spoločnosť HP ukázal, že úloha IT sa oveľa viac posúva od úlohy podnikového administrátora k plnohodnotnému zabezpečeniu prevádzky podniku.(1)

  • 86 % špičkových manažérov podnikov a štátnych úradov sa domnieva, že pre poskytovanie lepších služieb zákazníkom musia byť schopní rýchlo prispôsobiť svoj podnik zmenám ich očakávaní.

  • 78 % oslovených respondentov je presvedčených, že technológie sú kľúčom k inováciám v podnikoch aj v štátnej správe.

  • 86 % oslovených manažérov uviedlo, že pre zabezpečenie úspechu musia byť technológie pevne začlenené do podnikovej alebo úradnej služby.

HP svojimi novými integrovanými riešeniami pomáha organizáciám úplne novým spôsobom využívať technológie na inovácie vo všetkých bodoch hodnotového reťazca podniku. To zahŕňa poskytované služby, mobilné zariadenia slúžiace na prístup do siete a globálne dátové centrá, v ktorých sa riešenie Instant-On Enterprise prevádzkuje.

„Na prekonanie medzery v očakávaniach medzi tým, čo zákazníci očakávajú, a čo podnik dokáže poskytnúť, je potrebný zvláštny druh podnikových systémov,“ povedal Thomas E. Hogan, výkonný viceprezident pre predaj, marketing a stratégiu podnikových riešení v spoločnosti HP. „Instant-On Enterprise prináša jasne definovanú konkurenčnú výhodu, pretože umožňuje poskytovať zákazníkom, zamestnancom, partnerom a všetkým ďalším sociálnym skupinám to, čo aktuálne chcú a potrebujú, a to okamžite. Jedine HP vlastní a ponúka potrebné riešenia, ktoré pomôžu organizáciám dopracovať sa k okamžitým reakciám.“

Nové integrované riešenia, založené na širokom portfóliu hardvéru, softvéru, služieb a intelektuálneho majetku HP, ponúkajú firmám a štátnym úradom potrebné nástroje na modernizáciu, transformáciu, zabezpečenie, optimalizáciu a prevádzku tzv. Instant-On Enterprise.

  • Riešenie transformácie aplikácií: HP dokáže transformovať aplikácie a procesy, ktoré boli vytvorené príliš dávno, aby pokryli súčasné potreby firiem. HP pomôže podnikom získať plnú kontrolu nad zastarávajúcimi aplikáciami a neflexibilnými procesmi, ktoré ohrozujú inovácie a agilnosť, a dokáže tak zabezpečiť pohotovejšie reakcie firiem a rýchle zmeny prístupu k zákazníkom.

  • Riešenie konvergovanej infraštruktúry: HP vytláčajú tradičné „rigidné“ IT sklady konvergovanou infraštruktúrou, ktorá je navrhnutá priamo s ohľadom na úsporu nákladov a zabezpečenie základne pre poskytovanie dynamických služieb. Prostredníctvom integrácie serverov, dátových úložísk, sieťových a riadiacich prvkov zabezpečí HP dátové centrum budúcnosti, pripravené aj pre ďalšie rozširovanie.

  • Riešenie podnikového zabezpečenia: HP pokrýva všetky aspekty zabezpečenia IT infraštruktúry – užívateľov, procesy, technológiu a obsah. Portfólio produktov a služieb HP prispôsobuje zabezpečenie neustále sa meniacim nárokom firiem a štátnych úradov, bez toho, aby obmedzovalo flexibilitu procesov.

  • Riešenie informačnej optimalizácie: HP pomáha firmám prepracovať proces získavania, ukladania a používania informácií, aby bola naplno využitá ich sila, zaručená integrita a ochrana, a aby boli poskytované v podnikovom kontexte.

Instant-On Enterprise prináša pridanú hodnotu v podobe technologických služieb. Špičkové podniky si uvedomujú, že neexistuje jediný správny model poskytovania služieb, ktorý by bolo možné optimalizovať pre potreby všetkých jadrových služieb. Podniky budú aj v dohľadnej budúcnosti naďalej fungovať v prostrediach zložených z tradičných outsourcovaných a cloudových služieb. HP Hybrid Delivery pomôže zákazníkom vypracovať inteligentnú stratégiu dodávania služieb a vybudovať, spravovať aj „konzumovať“ služby s najvhodnejším modelom doručovania.

Pomoc s implementáciou Instant-On systémov poskytnú dve nové služby HP Hybrid Delivery:

  • HP Hybrid Delivery Strategy Service poskytuje zákazníkom štruktúrovaný prehľad o programoch, projektoch a hlavných aktivitách potrebných k prechodu na hybridný model prevádzky. Klienti získajú patentovaný, modelovo založený framework pre zavedenie hybridných konceptov do existujúcich technologických prostredí.

  • HP Hybrid Delivery Workload Analysis Service analyzuje pracovné úlohy a aplikácie podniku a pomáha určiť najvhodnejšie aplikácie pre hybridné prostredie s najvyššou kompatibilitou. Pomocou jedinečného portfólia analytického softvéru zhromaždia odborní pracovníci HP podrobné údaje o využívaní služieb a profilu nárokov, a následne vypracujú súbor doporučení, ako najlepšie zostaviť a skombinovať pracovné úlohy v hybridných prostrediach.

Ďalšie informácie o nových produktoch HP vrátane videa s vystúpením Thomase E. Hogana nájdete na webe www.hp.com/go/InstantOnEnterprise2010.

 

 

Neprehliadnite: