Bezplatné programy pre každého

Tlačový servis  /  08. 11. 2010, 00:00

V dnešnej dobe sa bežnou súčasťou pracovného, ale aj súkromného života stávajú rôzni softvéroví pomocníci. Medzi často využívané patria aj bezplatné programy od slovenskej softvérovej spoločnosti KROS a.s. Tá okrem komerčných ekonomických a stavebných programov ponúka aj bezplatné programy PSČ – poštové smerovacie čísla a Meniny – kalendár mien a diár.

Potrebovali ste už niekedy rýchlo nájsť obec, ulicu, poštové smerovacie číslo, poštu, telefónnu predvoľbu, alebo ŠPZ? S programom PSČ to zvládnete najrýchlejšie. Program ako jediný obsahuje databázy Slovenskej aj Českej republiky a mapy oboch štátov, na ktorých zobrazuje hľadané mesto alebo obec. Používateľ tak okamžite získa prehľad o tom, kde sa hľadané miesto nachádza. Program nie je potrebné zložito inštalovať - všetko je pripravené v jedinom exe súbore, ktorý stačí spustiť. Prostredie aj ovládanie programu je jednoduché, prehľadné a intuitívne, takže s ním nemajú problém ani menej skúsení používatelia.  Momentálne je k dispozícií aktualizovaná verzia 3.0.6. z 20.10.2010. Tento program si zo stránky www.kros.sk/psc stiahli už desaťtisíce používateľov. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patríte medzi ľudí, ktorým sa už podarilo pozabudnúť na výročia, meniny, narodeniny, či iné dôležité udalosti? Program MENINY je kalendár a diár stvorený práve pre vás. Je bezplatný a prehľadne zobrazuje meniny, výročia a iné poznámky. Obsahuje databázu mien a sviatkov Slovenskej aj Českej republiky, medzi ktorými je možné sa prepínať. Používateľom umožňuje zadávať vlastné poznámky, a tak ho využívať ako jednoduchý kalendár a diár. Ide o malú a nenáročnú aplikáciu, ktorá jej používateľov nijako neobťažuje. Novú vylepšenú verziu tohto programu si jednoducho stiahnete zo stránky www.kros.sk/meniny.

 

Tieto programy je možné voľne šíriť a bez potreby inštalovania a zadávania údajov pri ich sťahovaní ide naozaj o pomocníkov pre každého.

Neprehliadnite: