Veľké plány Samsungu s predajom Galaxy Tab

Stanislav Drdoš  /  09. 11. 2010, 09:38

Samsung by rád predal milión kusov Samsung Galaxy Tab ešte tento rok.

Opraviť odkazy. Odkazy na externé stránky sa musia začínať s http://, napr. http://www.google.com/  Článok si treba po sebe kontrolovať. Obrázky nikdy nedávať ako prvé v tele textu, ale až za prvý odstavec.

Predajom viac ako milóna kusov, by chcel predbehnúť svojho rivala iPad. Samsung Galaxy Tab je už dostupný aj u nás, u mobilného operátora Orange, alebo vo voľnom predaji napr. v sieti ElectroWorld.

galaxy_tab

Ako povedal prezident mobilnej divízie Samsung, JK Shin, sú schopní predať vyše milióna kusov tohto zariadenia na celom svete do konca roka 2010.

Toto zariadenie má 7-palcovú obrazovku s operačným systémom Froyo, a v útrobách mu tepe 1GHz procesor Samsung Hummingbird. Pamäť RAM má slušných 512 MB. Obsahuje aj 16 GB internej pamäte. Má plnú konektivitu vrátane WiFi, HSPA, alebo najnovší Bluetooth vo verzii 3.0. Tablet obsahuje prednú aj zadnú kameru.

Podľa ABI research bude rozdistribuovaných po celom svete až 11 miliónov týchto zariadení.

Samsung má veľké plány aj so svojim veľmi populárnym smartfónom Samsung Galaxy S. Od uvedenia na trh v júni tohto roku sa ho predalo údajne viac ako 5 miliónov kusov na celom svete. Samsung tvrdí, že by do konca roku chceli predať ďalších 5 miliónov smartfónov Samsung Galaxy S.

Zdroj: PCworld.com

Neprehliadnite: