Google Nexus Two: Ďalšie informácie

Stanislav Drdoš  /  08. 11. 2010, 00:00

Kvôli hardvérovej chybe bude predstavenie Google Nexus Two odložené.

Hardv érová chyba na údajne pripravovanom nástupcovi Google Nexus One s názvom Google Nexus Two, zapríčiní oneskorenie uvedenia tohto telefónu na trh, píše server techcrunch.com. Správa ďalej hovorí, že názov Nexus Two pochádza z prezývky akú mu dali ľudia, teda nie je isté či bude rovnaký názov aj pre finálnu verziu. Predchodca, telefón Nexus One mal „čisté prostredie“ Androidu, bez akýchkoľvek úprav. Inak tomu vraj nebude ani u spomínaného modelu Nexus Two.

Telefón mal byť uvedený 8.novembra 2010, ale kvôli spomínanej nešpecifikovanej hardvérovej chybe, sa jeho uvedenie zrejme odloží až do tej doby, pokiaľ nebude problém odstránený.

Dohady ohľadom Nexus Two začali pred pár týždňami, vďaka britskému denníku City A.M. , ktorý vypustil informáciu, že spomínaný telefón nevyrobí spoločnosť Samsung. Ďalej uviedli, že telefón by do UK mohla distribuovať spoločnosť Carphone Warehouse. Objavili sa aj správy o tom, že zariadenie sa podobá Samsungu Galaxy S, ale má prednú videokameru. Samsung poprel akékoľvek dohady a špekulácie o pripravovanom Samsungu Nexus Two. Takisto aj spoločnosť Google potvrdila, že v budúcnosti nemá žiadne plány s výrobou smartfónov.

 

Prvé informácie o pripravovanom smartfóne, ste si mohli prečítať aj na našom serveri.

 

Zdroj : techcrunch.com

Neprehliadnite: