Elegantný multimediálny krásavec

Tlačový servis  /  05. 11. 2010, 00:00

14palcové notebooky VAIO série E sa rozrástli o nový model v atraktívnom zelenom prevedení. Pýšia sa tlačidlami Web, Assist a VAIO pre zjednodušenie a vyššiu funkcionalitu.

Vybavený je tiež najnovším procesorom Intel Core, grafikov ATI Mobility Radeon radu 5000

VAIO Display úsporným LED displejom a širokými možnosťami pripojenia, 3 USB porty plus jeden kombinovaný eSATA / USB port pre vysokorýchlostné prenosy dát.

Rad zábavných multimediálnych notebookov VAIO E sa rozrástol o novú atraktívnu farbu. K modrej, bielej a ružovej sa pridáva zelená, pripomínajúca záplavu vzácnych smaragdov.


Nové 14palcové notebooky VAIO E s farebným vzhľadom a displejom s uhlopriečkou 35,5 cm sú ideálne pre každodennú prácu i zábavu - prehliadanie internetu, blogovanie alebo správu hudby, videí a vôbec celej multimediálnej zbierky. Nádherne elegantné telo v sebe skrýva veľkú úložnú kapacitu, výkonnú grafiku a extra veľký displej.

Tlačidlá pre jednoduchú a komfortnú prácu

Všetky nové modely radu E sú navrhnuté s veľkým dôrazom na jednoduchosť a užívateľský komfort. Stlačením tlačidla WEB sa rýchlo dostanete na internet, bez toho aby ste museli štartovať operačný systém. Pre ešte väčšie pohodlie funkcia Quick Web Access ponúka prechádzanie stránok pomocou záložiek a možnosť rozdelenia okna pre zobrazenie dvoch stránok vedľa seba.

K dispozícii je aj vyhradené tlačidlo ASSIST pre rýchly prístup k funkcii VAIO Care, ktorá vám prostredníctvom niekoľkých kliknutí pomôže s údržbou, diagnostikou a riešením problémov vášho notebooku. Príjemným prekvapením a pomyselnou čerešničkou na torte je lokalizácia VAIO Care do slovenčiny v podobe update VAIO Care 6.3 z webových stránok www.vaio-link.com.

Čo skrýva srdce notebookov VAIO E 14"

Vnútri všetkých 14palcových notebookov VAIO E nájdete nový procesor i3 2010 Intel Core, ktorý pre ľahké plnenie každodenných počítačových úloh dopĺňajú 3 GB vysokorýchlostné pamäte DDR3. Najnovšie grafická karta ATI Mobility Radeon radu 5000 bez problémov zvláda úpravu obrázkov, prehrávanie HD videa a prácu s multimediálnymi webovými stránkami.


Tri USB porty umiestnené na strane dopĺňa štvrtý kombinovaný vysokorýchlostný port eSATA / USB, umožňujúci rýchle prenosy súborov na externý eSATA disk - až 5 x rýchlejšie ako USB2.0.


Softvér, ktorý inde nenájdete!

Sony VAIO notebooky sú vždy ponúkané ako odladené kombinácia hardware a software tak, aby ihneď po zakúpení mohol používateľ využívať prístroje k práci alebo zábave. Vďaka rozšírenému výberu aplikácií Sony VAIO ponúka oveľa lepšiu prácu s multimediálnymi súbormi. Aplikácia Media Gallery (ktorá sa spúšťa tlačidlom VAIO na čelnom paneli) z dielne Sony ponúka pohodlný a intuitívny výber hudby, prezeranie fotografií alebo sledovanie videa. Triedenie, úprava a zdieľanie obľúbených súborov je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vďaka programu PMB (Picture Motion Browser) VAIO Edition.

 

 

 

Model

VAIO VPCEA3L1E

Procesor

Intel® Core™ i3-370M 2,40 GHz

OS

Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)

Pamäť

3 GB DDR3 SDRAM (1066 MHz)

HDD

500 GB (5400 ot./min)

Displej

35,5 cm (14.0”), 16:9, displej VAIO (1366x768) s LED podsvietením

Grafika

ATI Mobility Radeon™ HD 5470 s 512MB VRAM

Optická mechanika

DVD+-RW/+-R DL/RAM

Hmotnosť a rozmery

2,35 kg (s dodanou batériou);

238,7 x 27,3 x 345,8 mm (H x V x Š)

Ostatné

WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth 2.1+EDR; kamera MOTION EYE®; stereo audio s Dolby Home Theater v3; HDMI výstup; 3xUSB + eSATA/USB; tlačidla WEB/ASSIST/VAIO s funkciou rýchleho prístupu na internet (Quick Web Access); farebné prevedenie zelené / biele / ružové / modré

 

Neprehliadnite: