Samsung GALAXY Tab prichádza na Slovensko a otvára novú kapitolu mobilného priemyslu

Tlačový servis  /  03. 11. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd, globálny líder v oblasti mobilných technológií, dnes uviedla na slovenský trh Samsung GALAXY Tab (Model: GT-P1000). GALAXY Tab s operačným systémom Android 2.2 je prvým tabletom, ktorý predstavuje novú kategóriu mobilných produktov Samsung.

Samsung GALAXY Tab v sebe spája všetky inovácie spoločnosti Samsung. Vďaka nim môže ponúknuť viac príležitostí aj užívateľom v neustálom pohybe. Užívatelia ocenia prehliadanie internetu ako v PC tak i možnosť vychutnať si aj na cestách všetky formy multimediálneho obsahu na displeji s ideálnou veľkosťou 7 palcov. Navyše môžu užívatelia nepretržite komunikovať prostredníctvom e-mailu, hlasových a video hovorov, SMS / MMS alebo sociálnych sietí s optimalizovaným používateľským rozhraním.

 

 

Slávnostné uvedenie Samsung GALAXY Tab na slovenskom trhu

Reštaurácia Alizé, Bratislava

3. 11. 2010

 

zľava- Slávo Jurko, moderátor eventu

Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech & Slovak

Ivan Kapec, Product and Marketing Manager Telecom division, Samsung Electronics Czech & Slovak

 

 

„Spoločnosť Samsung si uvedomuje obrovský nárast potenciálu v tomto novovznikajúcom segmente trhu a verí, že GALAXY Tab prinesie na trh unikátnu a otvorenú ponuku. Keďže má Samsung mobilné komunikácie zakódované priamo vo svojej DNA, dokážeme tieto novo sa objavujúce požiadavky zákazníkov uspokojiť. Tieto požiadavky sa neustále rozvíjajú a rastú s tým, ako používatelia čoraz viac čerpajú z jej neobmedzeného potenciálu,“ povedal JK Shin, prezident a riaditeľ divízie Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Tab bol navrhnutý s cieľom umožniť zákazníkom, aby si maximálne užili možnosť byť online bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzajú. Samsung GALAXY Tab posúva trh do nových dimenzií a sme presvedčení, že ide len o začiatok inovácií a novátorstvo spoločnosti Samsung v oblasti inteligentných mediálnych zariadení,“ dodal Shin.

Vypočuť

Čítať foneticky

 

Slovník - Zobraziť podrobný slovník

 

Nový koncept mobility médií

Ako nová kategória zariadení ponúka Samsung GALAXY Tab množstvo mobilných zážitkov. Jeho 7" TFT-LCD displej prináša vynikajúci obraz pri sledovaní filmov, prezeraní obrázkov, čítaní elektronických kníh alebo zdieľaní dokumentov v pohybe. Pokiaľ ide o dizajn, je vďaka ľahkej konštrukcii s hmotnosťou iba 380 g dokonale prenosný a vďaka štíhlym rozmerom sa aj počas chôdze vynikajúco drží. S podporou najnovšej verzie Adobe Flash Player 10.1 umožňuje Galaxy Tab pohotové a bezproblémové prezeranie akejkoľvek stránky na webe.


Unikátna čitateľská aplikácia Samsung Readers Hub poskytuje ľahký prístup k rozsiahlej digitálnej knižnici s bohatým obsahom, od klasickej literatúry po najnovšie bestsellery a praktické príručky. Samsung zároveň predstavuje aj Media Hub, bránu do sveta filmov a videoklipov a Music Hub, aplikáciu poskytujúcu prístup k širokej škále hudobných súborov.

Vypočuť

Čítať foneticky

 

Slovník - Zobraziť podrobný slovník

 

Bohaté komunikačné prostriedky Samsung GALAXY Tab ponúkajú skutočnú mobilitu a posunutím úrovne konvergovaných technológií za hranice bežných mobilných zariadení alebo PC definujú úplne novú kategóriu zariadení. Používateľom sa tak otvárajú nové možnosti, ako využívať, vytvárať a komunikovať obsah prakticky odkiaľkoľvek a spôsobom, ktorý bol až do tejto chvíle nemožný.


Výkonná a vždy dostupná komunikácia

S konektivitou 3G HSUPA, 802.11n Wi-Fi a Bluetooth 3.0 rozširuje Samsung GALAXY Tab mobilné komunikačné možnosti užívateľov. Videokonferencia a push-email na veľkom 7-palcovom displeji zvyšujú prívetivosť a efektivitu komunikácií. Samsung GALAXY Tab sa dokáže premeniť na vašom pracovnom stole v dokonalý telefón s hlasitým odposluchom.
Vďaka procesoru Cortex A8 1.0 GHz ponúka Samsung GALAXY Tab vždy a všade perfektný výkon. Zároveň obrazovka s plným HD rozlíšením a podporou radom kodekov (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 a ďalších) umožňuje dokonalý multimediálny zážitok.


Kým predná kamera slúži pre videohovory v sieťach 3G, zadná kamera umožňuje fotografovanie a nahrávanie videí, ktoré môžete upravovať, odosielať a zdieľať priamo z tohto prístroja. Vo svete explozívneho rozmachu online obsahu a kreativity predstavuje GALAXY Tab prenosné riešenie pre tých, ktorých životný štýl si vyžaduje neustále pripojenie.

 

Odporúčaná maloobchodná cena Samsung Galaxy Tab je na slovenskom trhu 750 € vrátane DPH.

Neprehliadnite: