TEMPEST medzi „Big 5“ rebríčka Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe

Tlačový servis  /  21. 10. 2010, 00:00

TEMPEST sa umiestnil na 4. mieste rebríčka Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe v kategórii stredoeurópskych firiem s obratom nad 25 mil. eur, označovanej ako „Big 5“. Rebríček, ktorý je každoročne zostavovaný spoločnosťou Deloitte na základe výnimočného rastu organizácií s technologickým zameraním bol zverejnený 19.10.2010.

Pozícia v kategórii „Big 5“ je udeľovaná na základe mimoriadneho percentuálneho rastu tržieb za päťročné obdobie za podmienky, že vo výstupnom roku dosiahne spoločnosť obrat minimálne 25 mil. eur. TEMPEST podľa Deloitte zaznamenal v rokoch 2005 až 2009 rast tržieb na úrovni 171%.

 

 

„Pri obrate 51 mil. eur za rok 2009 a kontinuálnom raste nad trhom sa nám podarilo umiestniť sa vo veľkej päťke. Štvrté miesto medzi veľkými stredoeurópskymi IT hráčmi sme dosiahli najmä vďaka dobrým rozhodnutiam, pretrvávajúcej dôvere zákazníkov a zvýšenému úsiliu kolegov,“ komentuje úspech Peter Krásny, generálny riaditeľ TEMPEST-u. Spoločnosti z „Big 5“ musia spĺňať aj ďalšie kritéria, ktoré platia pre rebríček Deloitte Technology Fast 50. Okrem tržieb je to nutnosť umiestnenia centrály v stredoeurópskej krajine a zameranie na vývoj alebo výrobu technológií.

 

Rebríček Deloitte Technology Fast 50 v strednej Európe je iniciatívou spoločnosti Deloitte na regionálnej aj globálnej úrovni a má upozorniť na rýchlo rastúce spoločnosti, ako aj na spoločnosti, ktoré sa na trhu len etablujú. Viac informácii nájdete tu: http://www.deloitte.com/fast50ce

Neprehliadnite: