100MEGA Slovakia je novým distribútorom produktov Chieftec na Slovensku

Tlačový servis  /  18. 10. 2010, 00:00

100MEGA Slovakia, regionálnej divízie jedného z najväčších českých IT distribútorov 100MEGA Distribution, sa stala novým partnerom spoločnosti Chieftec. Zákazníci tak v rámci jej distribučnej siete získajú prístup ku kvalitným počítačovým skriniam a napájacím zdrojom taiwanského výrobcu.

Chieftecu sa osvedčila dlhodobá spolupráca sa 100MEGA Distribution na českom trhu, obe strany sa preto teraz dohodli na jej rozšírenie na Slovensko. „Dlho očakávané spojenie s novým distribútorom nám umožní našu ďalšiu expanziu a zabezpečí adekvátnu distribúciu našich produktov v regióne, ktorý je pre nás každým dňom dôležitejší," hovorí obchodný zástupca spoločnosti Chieftec pre strednú a východnú Európu Bo Chen. K dohode prispelo aj nedávne otvorenie novej pobočky 100MEGA v Bratislave, ktorá spolu s výhodnou polohou centrálneho skladu zaručuje dopravu tovaru do 24 hodín po celej republike.

Spoločnosť Chiftec je od roku 1990 rešpektovaným výrobcom počítačových skríň, napájacích zdrojov ale aj chladiacich ventilátorov alebo podložiek. Jej produkty sa vyznačujú predovšetkým perfektným spracovaním, veľmi skoro sa preto stali synonymom prvotriednych riešení.

„Chieftec je známy svojou schopnosťou rýchlo reagovať na meniace sa trhové podmienky. Napriek ekonomickej kríze tak zaznamenáva neustály hospodársky rast. Pre nás preto predstavuje veľmi perspektívneho partnera, ktorý svojimi výrobkami ešte viac obohatia naše produktové portfólio, " pochvaľuje si uzavretí spolupráce Adrian Horváth, vedúci predaja 100MEGA Slovakia. Už v túto chvíľu je na webe www.100mega.sk dostupná takmer stovka produktov so značkou Chieftec.

Neprehliadnite: