Samsung SCX-3200 – najnovšia kompaktná, ultrarýchla tlačiareň s jednoduchým ovládaním

Tlačový servis  /  13. 10. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd, jeden z najväčších svetových výrobcov tlačiarní, dnes oznámila uvedenie na trh svojej najnovšej kompaktnej multifunkčnej tlačiarne Samsung SCX-3200.

Profesionáli i študenti potrebujú jednoduchý a lacný výrobok, ktorý vie tlačiť, kopírovať a skenovať jediným stlačením tlačidla. Multifunkčná tlačiareň SCX-3200 s ovládaním na jeden dotyk práve takéto funkcie ponúka v integrovanom prevedení nenáročnom na priestor bez toho, aby akokoľvek zľavila z nárokov na vzhľad a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.


Jediným dotykom k prvotriednemu výkonu

Spotrebitelia, ktorí majú tlačiareň umiestnenú na pracovnom stole, potrebujú zariadenie s jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Spoločnosť Samsung si to uvedomuje, a preto vybavila nový model celým radom funkcií spúšťaných jedným dotykom. Jediným stlačením tlačidla Samsung Print Screen si môže užívateľ napríklad rýchlo vytlačiť presne to, čo vidí na monitore svojho počítača.


Jediným stlačením možno v modeli s podporou bezdrôtového pripojenia ľahko a rýchlo nastaviť wi-fi pripojenie, pričom bezpečnosť pripojenia je zaručená certifikáciou Wi-Fi Protected Setup™.


Tlačiareň je kompatibilná so softvérom AnyWeb Print spoločnosti Samsung, ktorý umožňuje vybrať určitý obsah z rôznych webových stránok, presunúť ho myšou na novú prázdnu stránku na monitore a tú potom uložiť alebo vytlačiť. S pomocou softvéru AnyWeb Print si tak miesto celých webových stránok môžete vytlačiť len tie informácie, ktoré skutočne potrebujete. Tým sa ušetria nielen čas, ale aj papier a toner.

 

Štýlová bez kompromisov

Všetky výrobky spoločnosti Samsung v sebe spájajú štýl aj funkčnosť, a to platí aj pre multifunkčnú tlačiareň Samsung SCX-3200. Vyspelé intuitívne ovládané funkcie sa skrývajú v elegantnom lesklom plášti čiernej a krémovo šedej farby. Vďaka rozmerom 406 x 375 x 231 mm a hmotnosti 9,65 kg je to ideálny pomocník aj na tie najmenšie pracovné stoly doma alebo v kancelárii.

Šetrná k životnému prostrediu

Model Samsung SCX-3200 sa môže pochváliť celým radom „zelených“ funkcií, ktoré okrem prírody šetria aj vašu peňaženku. Mäkké tlačidlo hlavného vypínača umiestnené na čelnom paneli používateľa priamo nabáda, aby tlačiareň vypol a nenechával ju v pohotovostnom režime, keď ju nepoužíva. Tým sa dá predchádzať zbytočnej spotrebe elektriny a ušetriť.

Nový model je tiež vybavený tlačidlom pre ekologickú tlač – jediným stlačením tlačidla sa úsporne vytlačia dve stránky dokumentu na jeden hárok papiera. Okrem úspory elektriny potrebnej pre tlač dokumentu znižuje funkcia eco-copy aj množstvo papiera a tonera, čím minimalizuje vplyv na životné prostredie aj súvisiace náklady.


Nová tlačiareň sa navyše dodáva s minimálnym obalom a šetrí životné prostredie aj v tejto oblasti.


„Trh multifunkčných tlačiarní je vysoko konkurenčný a spotrebitelia stále vo vyššej miere vyžadujú nielen rôzne funkcie, ale aj dizajnové prevedenie," uviedol Yonghwan Park, senior viceprezident divízie IT riešenia spoločnosti Samsung Electronics. „S modelom SCX-3200 nadväzujeme na tradíciu našej spoločnosti v oblasti tlače a ponúkame výrobok, ktorý je dostupný, štýlový a šetrný k životnému prostrediu," dodal.

 

Model Samsung SCX-3200 sa na slovenskom trhu predáva za MOC 153,- € vrátane DPH.


 

Základná špecifikácia multifunkčnej tlačiarne Samsung SCX-3200:


• Rýchlosť 16 stránok za minútu (A4)

• Pamäť 8 MB

• Emulácia SPL (Samsung Printer Language)

• Rozhranie USB 2.0

• Vstupná kapacita 250 listov CST

• Výstupná kapacita 50 listov

• Obojstranná tlač manuálna

• Rozmery (š x h x v; mm) 406 x 375 x 231

• Hmotnosť 9,65 kg

• Displej dvojriadkový LCD displej

• Toner (predvolené) 3K (1K)

 

 

 

Neprehliadnite: