Oracle Slovensko pozýva na Oracle Day 2010

Tlačový servis  /  07. 10. 2010, 00:00

Spoločnosť Oracle Slovensko pozýva svojich zákazníkov, partnerov aj priaznivcov na konferenciu, ktorá sa bude konať v Bratislave dňa 12. októbra 2010 v rámci série akcií Oracle Days usporadúvaných v krajinách východnej Európy a Spoločenstva nezávislých štátov. Záujemcovia o účasť sa môžu bezplatne registrovať tu.

  • Akcia ponúkne zákazníkom a partnerom príležitosť oboznámiť sa s novou ponukou produktov a služieb Oracle a urobiť si predstavu, ako Oracle transformuje priemysel uceleným a previazaným súborom technológií od aplikácií až po diskové systémy.

  • Program konferencie Oracle Day je nabitý seminármi, prezentáciami, príležitosťami na stretnutia a ďalšími činnosťami, ktorých spoločným menovateľom je snaha pomôcť organizáciám fungovať lepšie. Špecialisti spoločnosti Oracle budú demonštrovať, ako môžu produkty a služby Oracle pomôcť organizáciám znižovať náklady, dosahovať väčšiu efektivitu a byť konkurencieschopnejší v súčasnom prostredí.

  • Počas akcie budú prezentované novinky z Oracle OpenWorld vrátane aktualizovaných verzií Oracle Database, Oracle Fusion Middleware, Business Intelligence, Enterprise Performance Management, serverov, úložísk a riešenia Oracle Exadata.

  • Ďalej sa zákazníci budú môcť dozvedieť o odborovo špecifických riešeniach pre zdravotníctvo, komunikácie, finančné služby a verejný sektor.

 

Neprehliadnite: