Portál pre internetovú reklamu. Zadarmo!

Tlačový servis  /  30. 09. 2010, 00:00

Portál www.looxee.com je na trhu len dva mesiace. No zdá sa, že firmy si ho obľúbili. Nečudo, veď ponúka atraktívny priestor na prezentáciu a reklamu. A to úplne zadarmo.

Looxee je portál pre vizuálne firemné ponuky a prezentácie. Každá firma, či podnikateľ tu majú možnosť zviditeľniť sa atraktívne, vizuálne a navyše celkom zadarmo. Teraz je na Looxee niečo cez 230 firiem zo Slovenska a pribúdajú aj Čechy. Veď prečo by to firma nevyužila, keď to nič nestojí...

Looxee poskytuje firmám mediálny priestor vo forme tzv. Xpokarty. Za tento priestor nič neplatíte a jeho obsahom môže byť čokoľvek – reklamný vizuál, prezentačné video, či animácia. Ak neviete robiť s grafikou, stačí si vybrať z nadizajnovaných šablón.
Užívatelia v Looxee môžu tieto Xpokarty následne prehľadávať, zdieľať na sociálnych sieťach ako Facebook, komentovať či ukladať medzi svoje obľúbené.
Ak sa chcete dozvedieť o Looxee viac, pozrite si toto zaujímavé video: http://www.looxee.com/XpoCard/internetova-reklama-prezentacia-firmy-zadarmo-evolucia

Neprehliadnite: