Podnikatelia sa môžu na legislatívne zmeny pripraviť už teraz

Tlačový servis  /  30. 09. 2010, 00:00

Od januára 2011 čakajú na podnikateľov a živnostníkov mnohé zmeny v daňovej a odvodovej politike. Pripraviť by sa zrejme mali na vyššiu 20 %-nú DPH, ktorú navrhuje vláda, zmeny v dani z príjmov FO a vyššie sadzby niektorých spotrebných daní. Zamyslieť by sa mali už teraz nad tým, či je na tieto zmeny pripravený aj ich účtovný softvér.

Legislatívne zmeny v odvodovej a daňovej politike prichádzajú na poslednú chvíľu. Softvérové spoločnosti majú len 3 mesiace na to, aby stihli všetko zapracovať do koncoročných verzií účtovných programov. Ak softvérová spoločnosť nevie zaručiť aktuálnu legislatívu načas, alebo je potrebné v programoch zložito nastavovať nové zmeny ručne, podnikateľ by mal zvážiť, či nebude lepšie obzrieť sa po novom softvéri, aby sa vyhol možným chybám v účtovníctve alebo mzdách. Už prechod do nového účtovného a zdaňovacieho obdobia by mal urobiť s programom, ktorý mu umožní vyhotovovať faktúry s 20 %-nou DPH.

 

Zapracovanie všetkých legislatívnych noviniek včas garantuje svojim používateľom spoločnosť KROS a.s. Navyše v tomto období je kúpa nového softvéru od tejto spoločnosti výhodnejšia. Pre všetkých záujemcov je pripravená akcia „Hľadáte softvér?“, v rámci ktorej je možné v období od 1.10. do 21.10.2010 získať všetky programy KROS so zľavou až 20 %.

O kvalite softvérov KROS sa môžu záujemcovia vopred presvedčiť na bezplatnom predvedení ekonomických a stavebných programov, ktoré KROS organizuje v októbri v 8 mestách Slovenska a na svojich pobočkách. Účastníci predvedení automaticky získajú vyššiu zľavu 20 % na kúpu akéhokoľvek nového programu KROS. Všetci ostatní záujemcovia môžu programy KROS zakúpiť so zľavou 15%.

Podnikatelia a živnostníci, ktorí sa chcú včas pripraviť na zmeny a zakúpia si so zľavou účtovný alebo mzdový softvér KROS určite neoľutujú. Kúpou programu získajú Balík podpory na celý rok 2010 a 2011, čo znamená, že na dobu až 15 mesiacov získajú možnosť bezplatne sťahovať nové verzie programov s aktuálnou legislatívou (vrátane nových tlačív daňových priznaní a ročných zúčtovaní) a bezplatné telefonické poradenstvo k programu (HOTLINE)!

Viac na www.kros.sk/akcia

Neprehliadnite: