Data Leakage Protection na BDD 2010

Tlačový servis  /  28. 09. 2010, 00:00

Ochrana pred únikom firemných dát (DLP) bude jednou z významných tém tohtoročného ročníka konferencie „Bezpečnosť a dostupnosť dát“, ktorá prebehne v utorok 19. októbra v Bratislave.

Touto problematikou sa bude okrem iného zaoberať aj príspevok spoločnosti Check Point, ktorý priblíži nové riešenia pre bezpečnosť dát uložených na mobilných a podnikových počítačoch a taktiež riešenie pre nové oblasti komunikácie. Externým užívateľom a kontraktorom bude následne ponúknutý unikátne zabezpečený virtuálny desktop na prenosnom USB zariadení.

Michal Mezera zo spoločnosti Comguard sa bude venovať nielen ochrane pred neúmyselným poškodením dát, ale aj prevencii zámerného odcudzenia. Vo svojej prednáške popíše akým spôsobom komplikuje situáciu nástup chytrých mobilných zariadení postavených na rôznych platformách a ako riešenie predstaví moderné nástroje, ktoré sú schopné ochrániť aktíva spoločnosti pri zachovaní efektivity pracovných procesov.

Ďalšími prezentujúcimi sa partnermi konferencie budú spoločnosti GFI, INVEA-TECH a Servodata. Teoretické prednášky a praktické ukážky budú doplnené o možnosť diskutovať s odborníkmi vo výstavnej časti konferencie, kde sa návštevníci môžu stretnúť aj so zástupcami známeho portálu Viry.cz.

 

Podrobné informácie, vrátane kompletného programu konferencie „Bezpečnosť a dostupnosť dát“ a registračného formulára pre vstup zdarma, nájdete na http://bdd.exponet.sk. Pre návštevníkov sme aj tento rok pripravili anketu o atraktívne ceny.

 

Neprehliadnite: