Samsung Star a Hello Kitty tvoria dokonalý pár

Tlačový servis  /  24. 09. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung, popredný výrobca a inovátor na trhu spotrebnej elektroniky, predstavila špeciálnu edíciu mobilného telefónu Samsung Star (S5230) Hello Kitty. Obľúbený telefón, ktorý patrí medzi najrýchlejšie predávané telefóny v histórii spoločnosti Samsung, sa spojil s celosvetovo obľúbenou mačičkou Hello Kitty. Podarí sa im spoločne dobyť ďalšie predajné rekordy?

Telefón Samsung Star edícia Hello Kitty najnovšie ponúka množstvo zaujímavých multimediálnych funkcií, ako je napríklad služba „Shazam Find Music“. Vďaka tejto funkcii vždy ľahko zistíte názov skladby a interpreta práve prehrávanej hudby vo vašom okolí. Stačí nahrať krátky úryvok skladby a telefón sám rozpozná o aký album a akého interpreta ide.

 

Samsung Star má aj ďalšie zaujímavé dotykové funkcie. Vďaka „Gesture Lock“ je možné telefón odomknúť a aktivovať menu napísaním písmena na displeji. Ku každej ponuke je možné priradiť písmeno abecedy a tá sa rovno objaví na displeji. Ak si vyberiete napríklad písmeno "S" pre zložku "Správy", stačí napísať tento znak na displej a v okamihu máte do nej prístup. Na rovnakom princípe funguje aj prístup do všetkých ostatných zložiek. Stane sa z telefónu Samsung Star Hello Kitty lámač dievčenských sŕdc?


Samsung Star je okrem okúzľujúceho dizajnu Hello Kitty 11,9 mm tenkého tela vybavený radom užitočných funkcií, na ktoré boli používatelia zvyknutí len pri drahších modeloch. Užívatelia ocenia oslňujúci, 3-palcový plne dotykový displej WQVGA, 3,2 MPx fotoaparát alebo jednoduché a intuitívne rozhranie TOUCHWIZ. Zážitky, ktoré s telefónom Samsung Star v edícii Hello Kitty zažijete, si môžete zvečniť vďaka záznamu videa QVGA@15fps a uložiť do 50 MB internej pamäte. Pre prípad, že vaše záznamy a dáta uložené v telefóne Samsung Star presiahnu kapacitu internej pamäte, je možné pamäť rozšíriť prostredníctvom micro SD karty až o 8 GB.


S Hello Kitty sa v rámci telefónu Samsung Star stretnete takmer všade. Či už vás zaujme Hello Kitty na zadnej strane telefónu, na prednom ovládacom tlačidle alebo si vyberiete jednu z desiatich prednastavených Hello Kitty tapiet, táto roztomilá ikona vás skrátka neomrzí.

Orientačná predajná cena telefónu Samsung Star (S5230) edícia Hello Kitty je 119,- € vrátane DPH.

 

Špecifikácia Samsung Star (S5230)

 

 

Sieť

EDGE/GPRS Quad Band (850/900/1800/1900MHz)

Displej

3.0” 262K WQVGA LCD (240x400)

Fotoaparát

3,2 MPx CMOS (detekcia úsmevu)

Video

H.263 /H.264/ MPEG4

záznam QVGA@15fps

Audio

FM Radio s RDS, DNSe

MP3, AAC, AAC+, WMA, eAAC+, WMA, AMR,MIDI,SP-MIDI, i-melody, WAV

Ďalšie funkcie

Rozpoznanie hudby /SNS/Photo Contact/Gesture Lock/Wide Idle screen/ Hand Writing

TouchWiz UI s mobilnými widgetmi

Plnohodnotný internetový prehliadač

Plné hry

Konektivita

Bluetooth v2.1 / USB 2.0 FS

Pamäť

Interná pamäť 50 MB + externá rozšíriteľná pamäť: microSDHC™ (až o 8 GB)

Rozmery

104 x 53 x 11.9 mm

Batéria

1000 mAh

 

Neprehliadnite: