KROS patrí medzi najdynamickejšie rastúce firmy Slovenska

Tlačový servis  /  23. 09. 2010, 00:00

Potvrdil to druhý ročník celoslovenskej súťaže malých a stredných firiem Diamanty slovenského biznisu. Spoločnosť KROS v tejto súťaži získala 3. miesto v Stredoslovenskom kraji a celkovo 8. miesto v rebríčku TOP 50 najdynamickejšie rastúcich firiem Slovenska.

 

Súťaž Diamanty slovenského biznisu je spoločným projektom spoločností Enterprise Investors, Coface Slovakia a časopisu Profit. Ako hodnotiace kritériá pre výber víťazov sú najmä hospodárske výsledky spoločností a finančné ukazovatele za posledné 3 roky.

 

KROS a.s., popredný dodávateľ softvérových riešení pre malé a stredné firmy tak potvrdil svoju pozíciu lídra na trhu ekonomického a stavebného balíkového softvéru. Toto ocenenie je ďalším ukazovateľom vysokej kvality programových produktov spoločnosti. Poďakovanie patrí všetkým zamestnancom a spolupracovníkom spoločnosti, ktorí aj napriek neľahkému obdobiu národnej krízy a prechodu na euro v roku 2008 dokázali, že odvádzajú dlhodobo kvalitnú a profesionálnu prácu pri príprave produktov a starostlivosti o zákazníkov.

 

Samozrejme chceme tiež poďakovať viac ako 60 000 súčasných používateľov za dôveru, s ktorou si zvolili softvérové riešenia práve od spoločnosti KROS.

 

Ocenenie prevzal na slávnostnom ceremoniáli v Bratislave 21.9.2010 Ing. Alexander Matiščík, predseda predstavenstva KROS a.s. „Výnimočný, ak sa to tak dá povedať, bol pre nás rok 2008, keď vrcholili prípravy na euro. Bol to mimoriadne ťažký, ale aj mimoriadne úspešný rok, podarilo sa nám previesť zákazníkov používajúcich naše riešenia na euro“, uviedol Alexander Matiščík pre časopis Profit.“

Neprehliadnite: